Neler Yeni

Rtx 3080 ethereum aşırı ısınma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan Güçlü
Steam
haylascrazy
4 gündür kazım yapıyorum sıcaklık dışarıda 30 derece altında iken 102mh -98 mh arası kazım yapıyorum ama bu gün 88mh seviysesine kadar geriledi mh oranım. kart Gigabyte Gaming Oc 3080 modeli ,kendimin kartı açıp termal pad değişimi dışında nasıl bir öneride buluna bilirsiniz ? vantilatör ile pek bir şey fark etmiyor camlar kapı hep açık yada gigabyte sersivi ile görüşüp termal pad değiştirmek mümkün mü garantisi bozulmadan halettmek istiyorum. o yönde tüm önerilere açığım teşekkürler.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
4 gündür kazım yapıyorum sıcaklık dışarıda 30 derece altında iken 102mh -98 mh arası kazım yapıyorum ama bu gün 88mh seviysesine kadar geriledi mh oranım. kart Gigabyte Gaming Oc 3080 modeli ,kendimin kartı açıp termal pad değişimi dışında nasıl bir öneride buluna bilirsiniz ? vantilatör ile pek bir şey fark etmiyor camlar kapı hep açık yada gigabyte sersivi ile görüşüp termal pad değiştirmek mümkün mü garantisi bozulmadan halettmek istiyorum. o yönde tüm önerilere açığım teşekkürler.
Kartı 30 derece de mi tutmaya çalışıyorsunuz? Eğer öyle ise böyle bir şeye gerek yok. Kartı biraz daha sıcak çalıştırabilirsiniz sorun olmaz.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Fan hızını elle mi ayarladınız?
Ayrıca uv yapıldı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan Güçlü
Steam
haylascrazy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartı 30 derece de mi tutmaya çalışıyorsunuz? Eğer öyle ise böyle bir şeye gerek yok. Kartı biraz daha sıcak çalıştırabilirsiniz sorun olmaz.
49 derece ile 55 derece arasında gözüküyor genelde hiveos'ta oc ve uv yapıldı 3 gündür problemsiz çalışıyordu dışarıdaki sıcalık bu gün 36 derece civarında olunca kart vramler yüzünden kendini kısıyor 88 mh civarına çekiyor vramler ile alakalı sıkıntı yaşıyorum vantilatörü yanına koyup aktif şekilde çalıştırınca bir nebze 95mh a felan çıkıyor oc ayarlarım -200 core 2600 memory 250w

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
MH düştüğüne göre DRAM 100 derece üstünde çalışıyor 😅
Direk DRAM sıcaklığını göremiyor muyuz? Kartın dram sıcaklığı o kadar yükselse, genel sıcaklığa da etki etmez mi?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Direk DRAM sıcaklığını göremiyor muyuz? Kartın dram sıcaklığı o kadar yükselse, genel sıcaklığa da etki etmez mi?
Eth miningde vram kullanıldığı için çekirdek sıcaklığından farklı oluyor. 3080 de memory junction temperature sensörü vardı diye biliyorum. Hw monitor den bakılabilmesi lazım

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Eth miningde vram kullanıldığı için çekirdek sıcaklığından farklı oluyor. 3080 de memory junction temperature sensörü vardı diye biliyorum. Hw monitor den bakılabilmesi lazım
Hocam benim 3070 53 derece de çalışıyor. Hotspot'u 67 derece. Normal mi oluyor bu değer?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
3070 de memory junction temperature gözükmüyo o yüzden elle ölçmeden bilmek imkansız :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Furkan Güçlü
Steam
haylascrazy
olmadı o.c ayarlarını değiştirip deneyeceğim
şuanda sistem kapalı açıp 10 dakika sonra ekran görüntüsü ekliyorum vantilatörü'de açık bırakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adsız.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,397
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom