Erda Yıldırım
80+ Gold
RTX 3080 ile mining yapsam ne kadar para gelir elektrik giderini karıştırmadan sadece geliri mrk ettim
@hocam o iş öyle değilRTX 3080 ile mining yapsam ne kadar para gelir elektrik giderini karıştırmadan sadece geliri mrk ettim
İyi bir getirisi vardı, 80-90 MH/S civarı diye biliyorum. Buna göre hesaplarsak aylık 150 dolar civarı geliriniz var ama net değil bu çünkü etherium her an inip çıkabilir. Bu hesabı sizin karta özel ayar yapmanız durumuna göre hesapladım.RTX 3080 ile mining yapsam ne kadar para gelir elektrik giderini karıştırmadan sadece geliri mrk ettim
Etiketlediğim arkadaş bilgilianlamad9m ?
90mh ile 800/1000 arası alırsın diye düşünüyorum toplamda.RTX 3080 ile mining yapsam ne kadar para gelir elektrik giderini karıştırmadan sadece geliri mrk ettim
gider ne olur ekran kartı durumu ne olur yani eskirmş90mh ile 800/1000 arası alırsın diye düşünüyorum toplamda.
Aylık 150 liralık falan elektirik harcar.gider ne olur ekran kartı durumu ne olur yani eskirmş
Mesaj otomatik birleştirildi:
@hocam o iş öyle değil gider ne olur peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve sizce 1tane 3080 mi 7 tane rx 570 mi
6RTX 3080 ile mining yapsam ne kadar para gelir elektrik giderini karıştırmadan sadece geliri mrk ettim
konuda birileri şey demişti bu konuda aylık getirisi 150 dolar demişti üstlerde6
Ethash 97.88 MH/s, 224 W
Sentetik değerlere göre 97.88mh görünüyor. (uv+oc ile değişkenlik gösterebilir)
224 W ile hesaplama yaparsak :
Ayda 182.36 Dolar bırakıyor elektrik giderini çıkarırsak.
Kullandığım kaynaklar:
Nvidia RTX 3080 mining calculator âï¸ | minerstat
Nvidia RTX 3080 can reach 97.88 MH/s hashrate and 224 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 275 different coins on 147 algorithms.minerstat.com
Mining Calculator Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Monero, Kaspa and more
Find out what your expected return is depending on your hash rate and electricity cost. Find out if it's profitable to mine Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH and more. Do you think you've got what it takes to join the tough world of cryptocurrency mining?www.cryptocompare.com
Mh değerini az söylemiş hocam ,olabilir değişiklik gösteriyor ben elimdeki sentetik verilere göre hesaplama yaptım.konuda birileri şey demişti bu konuda aylık getirisi 150 dolar demişti üstlerde
pekiya ekran kartı durumu ne olur çökermi yavaşlarmı sonradan oyun oynamaya başlasam 3 ay mining yapsam sonra oyun oynassam sıkıntı olurmuMh değerini az söylemiş hocam ,olabilir değişiklik gösteriyor ben elimdeki sentetik verilere göre hesaplama yaptım.
Kullandığım kaynakları da belirttim.