Necromancerr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hadi sürücü sorunlarını bir kenara bıraktım bir süredir yaşamadım özellikle şu 2 aydır.AMD, fiyat düşürmek için PCB'sini tek katmanlı yapıyor. Nvidia çift katmanlı kullanıyor. Bu yüzden çekilen güç de daha az sorun çıkarıyor. AMD için ise sağlam, güçlü PSU gerekiyor sorun çıkarmaması için. Hatta güç kaynağındaki 12 volttan verilen amper en az 50-60 olmalı diyen var. Benim kullandığım güç kaynağı 70A. 2 senedir yaklaşık 5-6 adet AMD kart kullandım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. AMD kullanılıyorsa güç kaynağı da sağlam olmalı.
Gene teknoloji olaraktan geri kalıyor eski kartlara destek vereceğim diye Fsr 3.0,Dlss 3.0'ın yanına yaklaşamıyor çünkü yazılımdan yapmayı deniyor.
Tekrardan söylüyorum günümüz oyunları optimizasyon özürlüsü bu yüzden saf kas gücü yetmiyor bende amdnin daha iyi işler çıkarmasını rekabeti arttırmasını isterim ancak nvidia tekel olma yolunda hala devam ediyor. AMD artık eski kartların fişini çekmeli zorla güzellik olmuyor geri atıyor eski kartlar amd'yi.
gene Broadcast ve ShadowPlay özellikle kayıt programı ShadowPlayden geri kalıyor ama bunu hadi saymıyorum herkes kayıt almıyor ancak Broadcast'in rakibi yok amd tarafında Noise Suppression pek bir işe yaramıyor