Neler Yeni

mining yapılmış 3080 10gb alınır mı? 11k

DEELSEER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Demircan Demirel
bu ilana baktım şimdi yarın satıcıyla konuşacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rx 6800xt rx 6900xt yapıştır geç

6900 XT ye karar verdim yarın bi sorun olmazsa alacağım çok teşekkür ederim​

Bayramdurmus

80+ Bronze

Yeriniz nerede

Bu arada başka kart bakın o da mining yapılmış

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Teknoloji Teknoloji Teknoloji Teknoloji :D Bi tutturdunuz teknoloji diye gidiyor. :D

Şu kadar oyunda hangi birinde DLSS, RT açtığımı bilmiyorum. Ee ne işime yaradı teknoloji? :D Ben 13K'ya 20K'lık ekran kartının verdiği FPS'i teknolojisiz alıyorum zaten. Hatta undervolt-overclock ile 3090'ı bile geçiyorum. Şimdi neden 7K daha fazla vereyim? Hadi lazım oldu teknoloji aç zaten FSR'ı. Affedersin oyunu b*k edecek kadar da kötü yapmıyor. Hatta onu da geçtim bu ara Ghost Of Tsushima oynuyorum FSR oyunu daha da güzel yaptı ilginç şekilde.

Birine bir ürün önerirken kaliteyi öneriyorum tabi. Ama cebini de düşünmek lazım bu devirde.

Yaklaşık 2 senedir ekran kartı alış-satış içindeyim. Hiçbir zaman aynı fiyatta olmadı. Hep 1-2K olsa bile daha fazlaydı 3090.
Çok kafa kafaya fiyatları oldu bir ara 13 e 6900 13500e falan 3090 bulunuyordu ki dediğim gibi hatam olduğunda da kabul ediyorum fiyatları çok yükselmiş .

Bende gidip cebimi düşüneyim dedim zamanında 1650 yerine 6500xt alayım dedim boğuşmadığım sorun kalmadı zamanında 1650 alan arkadaşım rahat rahat takılırken
ben yok Undervolt yok psu değiş yok sürücü güncelleme yada custom driver falan yinede wattman,Mavi ekran gibi durumları çok yaşadım saf kas gücü iyi olsa bile günümüzde artık oyunların %90 ı optimizasyon özürlüsü bu teknolojiler olmadan stabil fps pek alınamıyor (özellikle 2k+ olan çözünürlüklerde) gerek yanına getirdiği Broadcast, Shadowplay tarzı özellikleriyle nvidia öne çıkıyor

Bayramdurmus

80+ Bronze

DEELSEER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Demircan Demirel

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Çok kafa kafaya fiyatları oldu bir ara 13 e 6900 13500e falan 3090 bulunuyordu ki dediğim gibi hatam olduğunda da kabul ediyorum fiyatları çok yükselmiş .

Bende gidip cebimi düşüneyim dedim zamanında 1650 yerine 6500xt alayım dedim boğuşmadığım sorun kalmadı zamanında 1650 alan arkadaşım rahat rahat takılırken
ben yok Undervolt yok psu değiş yok sürücü güncelleme yada custom driver falan yinede wattman,Mavi ekran gibi durumları çok yaşadım saf kas gücü iyi olsa bile günümüzde artık oyunların %90 ı optimizasyon özürlüsü bu teknolojiler olmadan stabil fps pek alınamıyor (özellikle 2k+ olan çözünürlüklerde) gerek yanına getirdiği Broadcast, Shadowplay tarzı özellikleriyle nvidia öne çıkıyor

AMD, fiyat düşürmek için PCB'sini tek katmanlı yapıyor. Nvidia çift katmanlı kullanıyor. Bu yüzden çekilen güç de daha az sorun çıkarıyor. AMD için ise sağlam, güçlü PSU gerekiyor sorun çıkarmaması için. Hatta güç kaynağındaki 12 volttan verilen amper en az 50-60 olmalı diyen var. Benim kullandığım güç kaynağı 70A. 2 senedir yaklaşık 5-6 adet AMD kart kullandım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. AMD kullanılıyorsa güç kaynağı da sağlam olmalı.

DEELSEER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Demircan Demirel
bende giresundayım hocam memleketten adam bulmak zor oluyor görünce selam vereyim dedim hayırlı geceler umarım istediğin kartı istediğin fiyata bulursun :D
aleykümselam teşekkür ederim sanada hayırlı geceler gecen güzel olsun

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Madende kullanılmış 1070 ftw 3 yıl kullandım sattığım kişi de kullanıyor 6800xt aldım madende kullanılmış 2 yıl olacak kullanıyorum.

Test yap mavi ekran dalgalanma titreme vb durumlar yoksa bütçen için uyuyorsa alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,921
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom