- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Facebooktaki süleyman abi bu adam çok kart satıyor sıkıntı çıkacağını sanmammining yapılmış 3080 10gb alınır mı? 11k ya değermi temiz ve bakımlıysa alayımmı
Facebooktaki süleyman abi bu adam çok kart satıyor sıkıntı çıkacağını sanmammining yapılmış 3080 10gb alınır mı? 11k ya değermi temiz ve bakımlıysa alayımmı
Sıkıntı çıkmaz da bile bile mining kart alınmaz bide 11k'ya 3080 2k daha koysun ona daha iyisini veririm rx6900xt blok jelatinleri üzerinde kf tam şekilde ürünFacebooktaki süleyman abi bu adam çok kart satıyor sıkıntı çıkacağını sanmam
ucuz olsun beni güzelce idare etsin bütcemin pek ucu yok maksimum 30 kya kadar çkabilirim
6900 falan girişmem ben şahsen gider 3090 bakar alırım 6900 almam amd'nin teknoloji konusunda hala çok yol kat etmesi gerekliSıkıntı çıkmaz da bile bile mining kart alınmaz bide 11k'ya 3080 2k daha koysun ona daha iyisini veririm rx6900xt blok jelatinleri üzerinde kf tam şekilde ürün![]()
Amd tercih edeceksen 7000 serisi dışında alma Nvidia tarafında ise Galax RTX 4070 SUPER Tavsiye ederimucuz olsun beni güzelce idare etsin bütcemin pek ucu yok maksimum 30 kya kadar çkabilirim
Sen 3090 önerdin ya seni insanların ti'ye almaması gerekiyor6900 falan girişmem ben şahsen gider 3090 bakar alırım 6900 almam amd'nin teknoloji konusunda hala çok yol kat etmesi gerekli
??? Teknoloji diyorum 24 gb kart miningli 3080 bakan adam miningli 3090' a da tav olur FSR dediğimiz teknoloji berbat ötesi çalışıyor DLSS'nin yanında bana inkar etmeye kalkma bende kullanıyorum üst seviye kartlara çıkıldığında amd alınmamalı diyorum Alt orta/Orta üst olarak iyi olsa bile direk üst seviyede yetersiz teknolojileriyle geri kalıyorSen 3090 önerdin ya seni insanları ti'ye almaması gerekiyor
33k ya çıkarsan 4070Ti Super var Galax'ın bakabilirsinucuz olsun beni güzelce idare etsin bütcemin pek ucu yok maksimum 30 kya kadar çkabilirim
rx6900xt ile aynı performansta olan bi kart rx 13 bin bandın'da bulunurken 3090 20 bin civarı fiyat çekiyorlar ve çoğu mining cihazı sence ne kadar mantıklı???? Teknoloji diyorum 24 gb kart miningli 3080 bakan adam miningli 3090' a da tav olur Fsr dediğimiz teknoloji berbat ötesi çalışıyor DLSS'nin yanında bana inkar etmeye kalkma bende kullanıyorum üst seviye kartlara çıkıldığında amd alınmamalı diyorum Alt orta/Orta üst olarak iyi olsa bile direk üst seviyede yetersiz teknolojileriyle geri kalıyor
Piyasası artmış o konuda sana katılıyorum ancak iki kartı aynı fiyatta kafa kafaya getirirsen ki benim en son 2. el ile ilgili işim olduğunda 6900 fiyatına 3090 lar satılıyordu kesinlikle 3090 derimrx6900xt ile aynı performansta olan bi kart rx 13 bin bandın'da bulunurken 3090 20 bin civarı fiyat çekiyorlar ve çoğu mining cihazı sence ne kadar mantıklı?
Mining yapılmış asla alınmazmining yapılmış 3080 10gb alınır mı? 11k ya değermi temiz ve bakımlıysa alayımmı
??? Teknoloji diyorum 24 gb kart miningli 3080 bakan adam miningli 3090' a da tav olur FSR dediğimiz teknoloji berbat ötesi çalışıyor DLSS'nin yanında bana inkar etmeye kalkma bende kullanıyorum üst seviye kartlara çıkıldığında amd alınmamalı diyorum Alt orta/Orta üst olarak iyi olsa bile direk üst seviyede yetersiz teknolojileriyle geri kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
33k ya çıkarsan 4070Ti Super var Galax'ın bakabilirsin
![]()
Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer 1-Click OC 47UZM6MD9BUP 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 33.506,68 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Piyasası artmış o konuda sana katılıyorum ancak iki kartı aynı fiyatta kafa kafaya getirirsen ki benim en son 2. el ile ilgili işim olduğunda 6900 fiyatına 3090 lar satılıyordu kesinlikle 3090 derim
lütfen bir birinizle kötü durum içine girmeyelim ben zaten grafikerlik ve r6 gibi oyunlar için diziyorum sistemimi bana fazla bile gelirTeknoloji Teknoloji Teknoloji TeknolojiBi tutturdunuz teknoloji diye gidiyor.
Şu kadar oyunda hangi birinde DLSS, RT açtığımı bilmiyorum. Ee ne işime yaradı teknoloji?Ben 13K'ya 20K'lık ekran kartının verdiği FPS'i teknolojisiz alıyorum zaten. Hatta undervolt-overclock ile 3090'ı bile geçiyorum. Şimdi neden 7K daha fazla vereyim? Hadi lazım oldu teknoloji aç zaten FSR'ı. Affedersin oyunu b*k edecek kadar da kötü yapmıyor. Hatta onu da geçtim bu ara Ghost Of Tsushima oynuyorum FSR oyunu daha da güzel yaptı ilginç şekilde.
Birine bir ürün önerirken kaliteyi öneriyorum tabi. Ama cebini de düşünmek lazım bu devirde.
Alıntıyı görüntüle
Yaklaşık 2 senedir ekran kartı alış-satış içindeyim. Hiçbir zaman aynı fiyatta olmadı. Hep 1-2K olsa bile daha fazlaydı 3090.
Hocam rx 6800xt rx 6900xt yapıştır geçlütfen bir birinizle kötü durum içine girmeyelim ben zaten grafikerlik ve r6 gibi oyunlar için diziyorum sistemimi bana fazla bile gelir