Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
8x değilmi ilk attığı8x'e alıpda denesin.
Basemark gibi diğer programlardan da test yapmasını iste ve puanları internetteki 3090lara göre kıyasla.
Fiyatını bilmiyorum ama %68 fan kullanımında 71 derece kart almam ben çok ses yapar.
Sıfır kartta alabilirsin 7800xt yada 4070 filan.
su 0xmssa testini kaç k da yaptırsam onu anlamadımhttps://www.cgdirector.com/cinebench-2024-scores/
burdan karşılaştır r23 testini bnce
Mesaj otomatik birleştirildi:
3090 18921 almış
arkadaş 8 diyo daha iyi bilir o 8 de yapsın ozaman ben 0 da daha çok zorlanıyor diye bilityorum ama 8 de yap sensu 0xmssa testini kaç k da yaptırsam onu anlamadım
8 de yaptığını zaten atmadımmı agaarkadaş 8 diyo daha iyi bilir o 8 de yapsın ozaman ben 0 da daha çok zorlanıyor diye bilityorum ama 8 de yap sen
Furmark ı 0 da yapmış8 de yaptığını zaten atmadımmı aga
yok la 8x yazmıyomuFurmark ı 0 da yapmış
yok 0 ya yakınlaştır bak Furmark a0x msaaa 4k yapıstırdım
yok la 8x yazmıyomu
0 mış 8x yap dedim 0 da zorlanır dedi 8de yap dedim tm dediyok 0 ya yakınlaştır bak Furmark a
normal değilmi ozaman bu sıcaklık?Normal evgalar fan devri yüksek zaten sorun yok kartta
bunu hayatımda ilk defa görüyom bu hangi programın skoru r24 yapsın bence0 mış 8x yap dedim 0 da zorlanır dedi 8de yap dedim tm dedi
bu geldi
@alovra kral ben atarken bunları sende benim için gogıldan normal olanlarla karşılaştırsan olurmu müsaitsen
s
normal değilmi ozaman bu sıcaklık?
o karta aşırı fazla ağır mining görmüş bu kart.evga ftw3