- Bütçe
- 34000
Arkadaslar merhaba, bir iki haftadir laptop bakiyorum kendime aslinda Nitro 5 i7 12700H, 140w 4060li versiyonunu cok begendim 33bine bulmustum fakat o an henuz karttan alabilecek musaitlige sahip degildim. O yuzden o secenegi kaybettim.
şu ikisi arasinda kaldim.
Gigabyte G5-KF RTX4060(75w)
Nitro 5 RTX4050(140w)
(Nitro 5 alirsam en azindan 8gb ekleme yapacam)
Sizce hangisini tercih etmeliyim. Gigabyte cok hosuma gitmedi aslinda ama 4060in 8gb vrami yeni nesil oyunlarda daha cok isime yarar gibi ama Nitro 5 hem DDR 5 olmasiyla hem ekran kartinin tam performansi vermesiyle hemen hemen o acigi kapatabilir mi diye dusunuyorum. O fiyat farkina deger mi degmez mi karar veremedim. Daha fazla beklemek istemiyorum bugun ya da yarin siparis vermeyi dusunuyorum.
Aklinizda bu civarlarda daha iyi onerileriniz varsa onlara da acigim.
şu ikisi arasinda kaldim.
Gigabyte G5-KF RTX4060(75w)
Nitro 5 RTX4050(140w)
(Nitro 5 alirsam en azindan 8gb ekleme yapacam)
Sizce hangisini tercih etmeliyim. Gigabyte cok hosuma gitmedi aslinda ama 4060in 8gb vrami yeni nesil oyunlarda daha cok isime yarar gibi ama Nitro 5 hem DDR 5 olmasiyla hem ekran kartinin tam performansi vermesiyle hemen hemen o acigi kapatabilir mi diye dusunuyorum. O fiyat farkina deger mi degmez mi karar veremedim. Daha fazla beklemek istemiyorum bugun ya da yarin siparis vermeyi dusunuyorum.
Aklinizda bu civarlarda daha iyi onerileriniz varsa onlara da acigim.