GTA 4 hariç optimizasyon sorunları yok diye biliyorum hocam. RDR2, GTA5 gibi son çıkan büyük yapımların optimizasyonu gayet iyiöyle böyle oynarsın kasıp drop yiyebilir vram tükenebilir belli olmaz rockstar bu düzgün calısan oyunu yok
Bence GTA5 optimizasyon olarak orta denebilir. İyi kesinlikle değil.GTA 4 hariç optimizasyon sorunları yok diye biliyorum hocam. RDR2, GTA5 gibi son çıkan büyük yapımların optimizasyonu gayet iyi
Pc'ye çıktığı zamanki durumunu tam net hatırlamıyorum ama drop vs yediğimi ve ya fps düşüklüğü yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama dediğiniz gibi iyi olmasada orta düzeylerdedir. Kötü olmadığı kesin tabii.Bence GTA5 optimizasyon olarak orta denebilir. İyi kesinlikle değil.
hepsinde var bi oynamadıgım bully var ama geri kalan bütün gtalarda bu sorun var gta sa da da var gta 5 te de var rockstar yapamıyor hep gpu kullanımları düşük oluyor aç bak görürsün ztnGTA 4 hariç optimizasyon sorunları yok diye biliyorum hocam. RDR2, GTA5 gibi son çıkan büyük yapımların optimizasyonu gayet iyi
Kanka oynadım hiç öyle bir şey yaşamadım ben. Optimizasyon konusunda Rockstar sorun çıkaran bir firma olması gta4 hariç. Oyunlar gayet güzel portlanarak PC'ye çıktı her zaman.hepsinde var bi oynamadıgım bully var ama geri kalan bütün gtalarda bu sorun var gta sa da da var gta 5 te de var rockstar yapamıyor hep gpu kullanımları düşük oluyor aç bak görürsün ztn