Yardım Rtx 4060 için 2k monitör alınır mı

Hocam sistem daha kargoda nasıl geçeyim
acele etme gecersin ama simdilik gercekten gerek yok. ha bana sorsan eger param yetseydi vram biraz daha yuksek alirdim 4060 icin bu sistem beni en az en az 5 sene rahat goturur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır

İyi midir bütçeyi zorluyorum o yüzünden daha ucuzu varsa çok iyi olur
ama guzel bir marka al sacma sapan markalara bulasma

Dondurma markası gibi vala hiç duymadım bu markayı, araştırmak lazım
Araştırdım herkes iyi demiş kötüleyen yok

acele etme gecersin ama simdilik gercekten gerek yok. ha bana sorsan eger param yetseydi vram biraz daha yuksek alirdim 4060 icin bu sistem beni en az en az 5 sene rahat goturur

ama guzel bir marka al sacma sapan markalara bulasma
Ne önerirsin attığım iyi mi

4060 için ben 2K önermiyorum. Frame Generation'ın düzgün çalışabilmesi için 60 FPS'e sahip olmak öneriliyor. Siz de yeni çıkan oyunlarda 1440P çözünürlükte ultrada 60 FPS almakta zorlanacaksınız. 8 GB VRAM konusu da 2K için sıkıntı olacak. Bence yakın zamanda kart değiştirebilecek durumunuz yoksa 2K monitör almayın.

İlle de 1440p monitör alacaksanız bunu alın derim. 100 Hz ama fason markalardan iyidir diye düşünüyorum.

4060 için ben 2K önermiyorum. Frame Generation'ın düzgün çalışabilmesi için 60 FPS'e sahip olmak öneriliyor. Siz de yeni çıkan oyunlarda 1440P çözünürlükte ultrada 60 FPS almakta zorlanacaksınız. 8 GB VRAM konusu da 2K için sıkıntı olacak. Bence yakın zamanda kart değiştirebilecek durumunuz yoksa 2K monitör almayın.
Ama 27inç 1080p kötü olmaz mı

Ama 27inç 1080p kötü olmaz mı

gel sana bir hikaye anlatayim. ben monitor alacaktim. arkadaslarima sordum dedim 4060 kartim var 2k monitor alsammi. yok efendim olmaz kastirir soyle olur boyle olur dediler gittim 27 inch 1080 monitor aldim vatandan geldim eve taktim monitoru bi de bakarim 27 inch te 1080 camur gibi berbat bir goruntu verdi. hic durmadim hemen ertesi gun gittim monitoru lg ultragear 2k ile degistirdim sorun cikarsa da dedim mk hic bir sikinti cikmadi pasalar gibi kodlama tasarim oyun film herturlu takiliyorum bir de ustune eski bir monitorum vardi 1080 onu da bagladim kart 8 gb olmasina ragmen canavar cikti mk 27 1080 kesinlikle alma aldirma 2k 27 inch 1080 24 inch olur

Geri