attığından hp2 yi alma kronik sorunlu lenovo güzel amd işlemci anakart yakmıyor hp1 hp3 de güzel kaliteli kasa ve tuş istersen hp seni hiç memnun etmez vatan mediamark a gidip kalite karşılaştırmasını yapman seçimine etki edecektir
Lenovonun anakart yaktıgını bende duydum eğer amd yakmaz diyorsan gerek ram fazlalığı ve görüntüden dolayı loneovoyu alabilirim ne dersin bi de ondan 1k fazla bu var acerattığından hp2 yi alma kronik sorunlu lenovo güzel amd işlemci anakart yakmıyor hp1 hp3 de güzel kaliteli kasa ve tuş istersen hp seni hiç memnun etmez vatan mediamark a gidip kalite karşılaştırmasını yapman seçimine etki edecektir
acer de iyi attığın işlemci fazla güçlüLenovonun anakart yaktıgını bende duydum eğer amd yakmaz diyorsan gerek ram fazlalığı ve görüntüden dolayı loneovoyu alabilirim ne dersin bi de ondan 1k fazla bu var acer
attığından hp2 yi alma kronik sorunlu lenovo güzel amd işlemci anakart yakmıyor hp1 hp3 de güzel kaliteli kasa ve tuş istersen hp seni hiç memnun etmez vatan mediamark a gidip kalite karşılaştırmasını yapman seçimine etki edecektir
Lenovonun anakart yaktıgını bende duydum eğer amd yakmaz diyorsan gerek ram fazlalığı ve görüntüden dolayı loneovoyu alabilirim ne dersin bi de ondan 1k fazla bu var acer
İmzamda amd loqlarin yaktığı anakart orneklerini gosterdim.acer de iyi attığın işlemci fazla güçlüısınır ama undervolt yaparsın düzelir
lenovo intel almadığın sürece sıkıntı yapmaz
silverdin ağbey amd lerdedemi başlamış abowwwwwwwwwwww çok kişinin hakkına girmiyimdeİmzamda amd loqlarin yaktığı anakart orneklerini gosterdim.
Bu kronik sorunlu modelleri kullanıp memnun olanda var sen herbologlara bakarsan laptop alamazsın. Bence laptop öneri konularından ziyade kullanıcısını bulmak konuşmak daha iyi o laptopun. Hani illa 4060 olmasına gerek yok 3050 olanı olur yeterki aynı seri model olsun.e tamam da geriye bir şey kalmadı ben ne alacağım bütce max 40
Aşıyor ama bue tamam da geriye bir şey kalmadı ben ne alacağım bütce max 40