Neler Yeni

Yardım RTX 4060 - RTX 4060 Ti vs AMD Ekran Kartları

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Arif
Güzel olur hocam siz hazır sistemler atın en olmadı yeni bir konu açarız.
Hocam biraz göz attım piyasaya ama gördüğüm kadarıyla bu sizin attığınız fena durmuyor. Diğerleri özellikleri iyi olsa da arada 6-7k minimum fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi bütçenizi belirtip bir konu açmak. Orada işin piri arkadaşlar çıkar hemen sistemleri atarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
freakazoid
Hocam biraz göz attım piyasaya ama gördüğüm kadarıyla bu sizin attığınız fena durmuyor. Diğerleri özellikleri iyi olsa da arada 6-7k minimum fark var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi bütçenizi belirtip bir konu açmak. Orada işin piri arkadaşlar çıkar hemen sistemleri atarlar.
Konuyu açtım hocam.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Talat
Başta böyle düşünüyordum ancak 40 serisinin de fiyatları artabilir 50 serisi de daha yüksek bir fiyata gelirse boşuna beklemiş olabilirim diye düşündüm.

Bu 4060 ve 4060ti kartlarından daha mı mantıklı oluyor?

Evet bütçem bu şekilde ancak bazıları da ekran kartı almak yerine hazır sistem alarak hem ddr5 e geçmenin daha mantıklı olduğunu düşüyor. Buraya da aklım takılıyor açıkçası biraz.
evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
freakazoid

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Arif
Hocam 4060ti aldım taksitli şekilde peşin fiyatına sistem güncellemeden sadece kartı güncelleyeceğim..

Ekran Kartı aldım çünkü hazır sistemlerdeki SSD kasa vs parçalar benimkinden daha kötüydü. Taksit seçeneği de olunca ekran kartını aldım.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
freakazoid
4070 süper gibi bir kart alınırsa 2k'nın aşağısı hakaret olur.
Evet genel kanı öyleydi ben de zaten bütçemi farkı şekilde değerlendirmek istediğim için Ekran kartı ve Ram takviyesi ile çözmüş oldum durumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,092
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom