1Abyss 80+ Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Talha Durdu Bugün, 10:37 #1 dün negüzel oynuyodum %100de fps de gayet iyiydi ama şimdi böyle bir problemle karşılaştım ne yapabilrim? grafikleri fulledım hala böyle...
dün negüzel oynuyodum %100de fps de gayet iyiydi ama şimdi böyle bir problemle karşılaştım ne yapabilrim? grafikleri fulledım hala böyle...
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,847 Bugün, 10:40 #2 1Abyss yazmış: Alıntıyı görüntüle dün negüzel oynuyodum %100de fps de gayet iyiydi ama şimdi böyle bir problemle karşılaştım ne yapabilrim? grafikleri fulledım hala böyle... Devamı için tıklayın... fps kötüde değil sadece bu oyunda mı böyle böyle çık gir yapmayı pcyi yeniden başlatma gibi basit şeyleri denediniz mi
1Abyss yazmış: Alıntıyı görüntüle dün negüzel oynuyodum %100de fps de gayet iyiydi ama şimdi böyle bir problemle karşılaştım ne yapabilrim? grafikleri fulledım hala böyle... Devamı için tıklayın... fps kötüde değil sadece bu oyunda mı böyle böyle çık gir yapmayı pcyi yeniden başlatma gibi basit şeyleri denediniz mi