Neler Yeni

RTX 4060Ti Monitör/soğutucu öneri

NobleNyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
EmirGarip
İyi akşamlar herkese. Geçen İnce Hesaptaki gaming gecesinden bir sistem aldım. Bu benim ilk bilgisayarım. Normal olarak sistem/pc, monitör, soğutucular hakkında pek bir bilgim yok. Yarın büyük ihtimalle kasayı teslim alacağım. Bu sisteme yakışacak f/p, 5K'yı geçmeden bir monitör önerir misiniz ve yanında bir soğutucu. Kasayı aldıktan sonra yapmam gerekenler hakkında vesaire bilgi verirsenizde çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden.

Geçen Donanım Arşivin paylaştığı monitör bana yere gibi geldi ama yinede danışmak lazım:

Bilgisayar:
Kral bir sorum olucaktı bende sistem alıcam 1-2 haftaya ama sistem ile gelen soğutucu seceneğini seçmeyi düşünüyordum yanlışmu yapıyorum anlatırsan sevinirim

Mihrak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Yakup KIVANÇ
Kral bir sorum olucaktı bende sistem alıcam 1-2 haftaya ama sistem ile gelen soğutucu seceneğini seçmeyi düşünüyordum yanlışmu yapıyorum anlatırsan sevinirim
Bende alıcaktım fan ama vazgeçtim. Bende stok fan kullanıyorum idarede ediyo. Değiştirirsem ileri zamanda değiştiririm. Sende fazla yormuyosan kasayı falan stok fan yeterli gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,323
Üyeler
159,309
Son üye
Tugyan