Arkadaşlara benimde pc ve monitörler hakkında çok bilgim vardır dedikten sonra attığım yorum:Monitörün yorumlarını incelerken gördüğüme baksanıza. 3 yerden ışık sızması var diyor her şey 5 yıldız.
Alıntıyı görüntüle
Monitörün yorumlarını incelerken gördüğüme baksanıza. 3 yerden ışık sızması var diyor her şey 5 yıldız.
Alıntıyı görüntüle
Işık sızması önemli bişe değil çünkü ips panele sahip her monitörde varMonitörün yorumlarını incelerken gördüğüme baksanıza. 3 yerden ışık sızması var diyor her şey 5 yıldız.
Alıntıyı görüntüle
Vardır her ucuz şeyin bir kusuru geçen ay bende 3450 liraya Ips 180hz 0.5ms acer monitör almıştım ondada ölü piksel çıktı anında iade ettim. Ayıpla mal kullanma gibi bi lüksümüz yok eskiden bu ölü piksel olayları bu kadar yaygın değildi yada bana denk gelmiyordum şimdi bi şeylerden kısıp ucuz bişey yapmak için kaş yaparken göz çıkıyor ve ölü piksel gibi sorunlar ortaya çıkıyorSelam aleyküm ben 3 gündür bu monitörün gelemsini bekliyorum ve sonunda geldi fakat 5-6 tane ölü piksel çıktı bende iade ile değişim arasında kaldım bi oyun oynayayım bakayım güzelse iade etmem değişim yaparım dedim fakat monitör 60 hz olarak gözüküyor değiştiremiyorumda monitörün ayarlarında ve windowstata aynen 60 hz olarak gözüküyor nasıl halledebilirim monitör 180 hz
Gamepower 24'' Bull T10 Flat IPS 180Hz 0.5ms Gaming Monitör
Ağzınıza sağlık tam özetlemişsiniz.Vardır her ucuz şeyin bir kusuru geçen ay bende 3450 liraya Ips 180hz 0.5ms acer monitör almıştım ondada ölü piksel çıktı anında iade ettim. Ayıpla mal kullanma gibi bi lüksümüz yok eskiden bu ölü piksel olayları bu kadar yaygın değildi yada bana denk gelmiyordum şimdi bi şeylerden kısıp ucuz bişey yapmak için kaş yaparken göz çıkıyor ve ölü piksel gibi sorunlar ortaya çıkıyor
Teşekkür ederim >3Ağzınıza sağlık tam özetlemişsiniz.