Üstte arkadaş samsung mat oled monitörlerin ne kadar kötü olduğundan pay biçip mat ekran tablet de alınmaz demiş ben de kullanıcı deneyiminde fark olduğu...
Aynı şey değil, tablette paperlike ekranlar monitörlere göre 2 kat daha avantajlı, ekran parmak izi tutmuyor, dış ortam ışığından etkilenmiyor, kalem...
kardeşim steam guard aç bazi kişiler arkadaş ekleyip oy verirsen skin alacaksın diye link geliyor bunlara inanma ve 3 part sitelere güvenme şahsen ben hiç...
Steam ile hiçbir yere giriş yapma 2FA açık olsun şifreni de uzun ve büyüklü küçüklü özel karakterli bir şifreyle değiştir ek doğrulamalar falan aç ne varsa...
o nadir oluyor ramlerin fazla yüksek olması lazım. olsa bile çözümü çok kolay bir fanı biraz yukarıya takıyorsun oluyor bitiyor. tek kule tek fan bence alma...
çift kule çift fan alman daha iyi evet, bir kere alacağım diyorsan mümkün olan en büyük metal hacmine sahip soğutucuları al peerless assassin 120 gibi. Çift...
Bence akıllı saat alacaksan ne için alacağına göre seçmen gerek. Gösteriş mi telefonla görüşme mi spor takibi mi kilo vermek mi vs vs hepsinin belirli...
her hafta şok olarak izliyorum ben de 600 lira farkla 9 taksit almak varken nasıl peşin bu paraya alıyorlar aklım almıyor, zaten enflasyondan 13.500 tl ye...
2 dakika internette araştırma yapılıp öğrenilebiliyor. Neden işlemci soğutucusunun yüksekliğine bakıp sonrasında asus sitesine girip kasanızın maksimum cpu...