Rtx 4060 Dlss 3.0 mevcut ve de güncel.yanlış yazmışım rtx 4060
Oyundan oyuna değişir. 2-3 yıl daha yeterli olacağını düşünebiliriz. Veyahut yüksek vram önem arzediyorsa amd tarafına bakabilirsiniz.sizce 8gb vram yeterlimi
sizce bu vramle RDR2 GTAV Forza Resident Evil tarzı oyunlar oynayabilirmiyimOyundan oyuna değişir. 2-3 yıl daha yeterli olacağını düşünebiliriz. Veyahut yüksek vram önem arzediyorsa amd tarafına bakabilirsiniz.
6gb vram 1660ti ile oynuyorum dediğin oyunları.sizce bu vramle RDR2 GTAV Forza Resident Evil tarzı oyunlar oynayabilirmiyim
Rahatça oynayabilirsiniz. En kötü ihtimalle çok ufak bir kaç grafik ayarı değişirsiniz.sizce bu vramle RDR2 GTAV Forza Resident Evil tarzı oyunlar oynayabilirmiyim
4060Hangisini seçmeliyim sizce 1080p monitörüm var ve RDR2 GTAV Forza Resident Evil tarzı oyunlar oynayacağım.
dlss 3 ile kullanarak vram düşürebiliyor muyuz mesela vram oyunda 7 gb oldu dlss 3 açtım bu düşer miRahatça oynayabilirsiniz. En kötü ihtimalle çok ufak bir kaç grafik ayarı değişirsiniz.
hocam youtubedan video izliyorum adamlar forzada fullemişler grafikleri 110 fps fakat vram uyarısı veriyorRahatça oynayabilirsiniz. En kötü ihtimalle çok ufak bir kaç grafik ayarı değişirsiniz.
4060 çıktı mı ki düz 4060?dlss 3 ile kullanarak vram düşürebiliyor muyuz mesela vram oyunda 7 gb oldu dlss 3 açtım bu düşer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
beni 3-4 yıl götürsün istiyorum