Rtx 4070 i5 14400f beni kaç yıl götürür?

Bu sistem kaç yıl daha idare eder?
Hocam eğer upgrade yapmadan alacaksanız iyi sistem denebilir ama upgrade yapmanız gerekecek 5060ti lı sistem toplanıyor bu paralara 40k ya o daha uzun ömürlü olur

3060 ti bile beni şuan idare ediyor 2 kda 4070 daha iyidir ama bütçe varsa ben 5070 ti öneriyorum tahminim bir 5 sene götürür

Hocam eğer upgrade yapmadan alacaksanız iyi sistem denebilir ama upgrade yapmanız gerekecek 5060ti lı sistem toplanıyor bu paralara 40k ya o daha uzun ömürlü olur
Bende aslında yeni nesil oldugu icin 5060ti 16gb ryzen 7500 lu bir sistem istiyorumda uygun fiyatlı bir sistem yok.ilerde upgrade yapmayı düşünmüyorum beni bi 5 6 yil götürsün istiyorum acaba siparişi iptal edip 5060tili bir sistem beklemeye devam mi etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 ti bile beni şuan idare ediyor 2 kda 4070 daha iyidir ama bütçe varsa ben 5070 ti öneriyorum tahminim bir 5 sene götürür
Sizin kaç yıl oldu alali

Bende aslında yeni nesil oldugu icin 5060ti 16gb ryzen 7500 lu bir sistem istiyorumda uygun fiyatlı bir sistem yok.ilerde upgrade yapmayı düşünmüyorum beni bi 5 6 yil götürsün istiyorum acaba siparişi iptal edip 5060tili bir sistem beklemeye devam mi etsem

Sizin kaç yıl oldu alali
ben ekran kartını aldıgımda 1.5 yıllıktı kart şuan bende 4.yılı dün Furmark yaptım 2k da 70 derece

Sizin kaç yıl oldu alali
40k ya çıkarsanız ben iki dk da toplarım ki hocam

Ya çıkarımda bi pcye okadar vermek istemiyorum sadece bu sistem kaç yıl goturur tahmini
3-4 yıl gider ama ram 16gb yetmez 32 yapmanız lazım soğutucu masrafı da yapmanız lazım i5 14400f baya enerji tüketiyor 2k soğutucu parası vereceksiniz sistem zaten 37-38k olacak

(Şuan indirimde 5400tl ye geliyor forumda paylaştılar)

Alın hocam aynı kapıya denk geliyor hem soğutucu var ileride 1x16gb daha ram alırsınız oldu bitti hayırlı olsun

(Şuan indirimde 5400tl ye geliyor forumda paylaştılar)

Alın hocam aynı kapıya denk geliyor hem soğutucu var ileride 1x16gb daha ram alırsınız oldu bitti hayırlı olsun
Hocam vallahi iyi hosta kendim sistem toplamayi hiç istemiyorum yaa.Kendim kabloları filan birleştirmeyi bilmiyorum zaten, bilgisayarciya gotursem 500tl kusur bisi alir, bide bir parcada ariza olursa ayri ayri satıcılarla uğraş.Hazir sistem almak istiyorum 5060ti ryzen 7500lu ama uygun yok bide benimkinde pesin fiyatina taksit filan imkani var

Geri