İLERİYE DÖNÜK Bİ SİSTEM MALUM OYUNLAR GELİŞİYOR sistem gereksinimleri artıyor (özel nedenide yıllar kötü pclerde oyun oynadım fırsat bulmuşken en iyisi olsun istiyorum)saf güç 7800 xt
yazılım desteği (dlss vs) 4070
Bahsettiğiniz oyunlar için bu kadar üst düzey sisteme gerek yok ama bence. Ben ikisi arasında kalsam net 7800 XT alırdım
dostum rx 7800xt performansı daha iyi nvidia alıpda sorun yaşayabilirsin nvidia kartları sorunsuz değil amd de sorun yaşama ihtimalin biraz daha fazla nvidiaya göre ama çözülebiliyor bu sorunlar tabiİLERİYE DÖNÜK Bİ SİSTEM MALUM OYUNLAR GELİŞİYOR sistem gereksinimleri artıyor (özel nedenide yıllar kötü pclerde oyun oynadım fırsat bulmuşken en iyisi olsun istiyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD nin driverlarında bi sorun yoktur umarım
Dostum sadece oyun oynuyorsun zaten direkt 7800xt al ucuzsa red devil al amd'nin en iyi, en üst ve en sorunsuz modeli.RYZEN 7 7800X3D Lİ sistem topluyorum ana odağım rekabetçi oyunlar , hikaye tarzı oyunlar neredeyse hiç oynamam cs valo PUBG gibi oyunlar için 7800xt mi almalıyım 4070 mi aralarında 2 bin lira fark var
nvidia yazılım desteği amdyi tokatlardostum rx 7800xt performansı daha iyi nvidia alıpda sorun yaşayabilirsin nvidia kartları sorunsuz değil amd de sorun yaşama ihtimalin biraz daha fazla nvidiaya göre ama çözülebiliyor bu sorunlar tabi
Bayılıyorum Red devillere yav. Kartın tasarımı muazzam soğutması, stabilitesi aynı şekil bende kısmet olursa Red Devil alacağım.Ben de çok arada kalarak 7800 XT aldım. Ve çok memnunum. Özellikle Red Devil modelini tavsiye ettiler onu aldım. Gerçekten çok iyi öneririm.
Şuana kadar yaptığım en ağır testlere bide 64 derecenin üstüne çıkmadı kart. Beklentimin çok üstünde çıktı cidden.Bayılıyorum Red devillere yav. Kartın tasarımı muazzam soğutması, stabilitesi aynı şekil bende kısmet olursa Red Devil alacağım.