Neler Yeni

RTX 4070 Super Prime

Proksis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre
Asus prime Rtx 4070 Super almayı düşünüyorum alıp kullanan var mı soğutma konusunda nasıl, bir diğer sorum ise Itopya, Vatan gibi yerlere göre incehesap'ın fiyatı daha uygun daha önce incehesap'tan alışveriş yapan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşadılar mı?

Amd34

80+ Silver
4070 süpere 30k vermek saçma olur

• Beğen
Reaksiyonlar: buff

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan
Asus prime Rtx 4070 Super almayı düşünüyorum alıp kullanan var mı soğutma konusunda nasıl, bir diğer sorum ise Itopya, Vatan gibi yerlere göre incehesap'ın fiyatı daha uygun daha önce incehesap'tan alışveriş yapan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşadılar mı?
Gereksiz para vermiş olursunuz hocam soğutma konusunda vs. iyidir ancak asus = para demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modeli öneririm 3 fan olması zaten her halükarda soğutmasını daha iyi yapıyor ve malzeme kalitesi olarakta galax gerçekten güzeldir yurt dışında çok bilindik bir marka

Proksis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz para vermiş olursunuz hocam soğutma konusunda vs. iyidir ancak asus = para demek
Hocam kasam 4070 super modellerinde arasında ne en pahalı olanı ne de en ucuz olanı arada bir fiyata sahip ve ısı konusunda sorun yaşıyorum o yüzden 3 fanlı ve asus kalitesi olması daha iyi olur diye düşündüm.

Bu modeli öneririm 3 fan olması zaten her halükarda soğutmasını daha iyi yapıyor ve malzeme kalitesi olarakta galax gerçekten güzeldir yurt dışında çok bilindik bir marka

Bununla arasında 3 bin fark var böyle bir kart için ve 3 bin için risk alınır mı emin değilim ekran kartı konusunda biraz markacıyım asus ya da msi dışında pek tercih etmeyi düşünmüyorum

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Emirhan
Hocam kasam 4070 super modellerinde arasında ne en pahalı olanı ne de en ucuz olanı arada bir fiyata sahip ve ısı konusunda sorun yaşıyorum o yüzden 3 fanlı ve asus kalitesi olması daha iyi olur diye düşündüm.
30k ya hocam 7900 XT alabiliyorsunuz ve bu dediğim kart da 4070 ti super ile kafa kafa yarışan bir kart zaten gidip o modele o kadar para bayılmak saçma zaten o modele o parayı bayılmak yerine her halükarda 7900 xt alır geçersin 30k o kart'a verilmez sadece israf etmiş olursun paranı elbette ki senin paran sana kalmış ama asla önermem 30k ya o modeli

Bununla arasında 3 bin fark var böyle bir kart için ve 3 bin için risk alınır mı emin değilim ekran kartı konusunda biraz markacıyım asus ya da msi dışında pek tercih etmeyi düşünmüyorum
Marka takıntılı bir insan iseniz hiç bir şey diyemem hocam o zaman :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Erhan Akçay
Yukarda önerilen galax 4070 super ex gamer ı kullanıyorum gayet başarılı bir kart ama edeceği o kadar yani 25 k 30 lar biraz bncede aynı çipsete vermek gereksiz olur. Yinede siz bilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom