Rtx 4070 superli sistem buldum Alınır mı??

Arkadaşın dediği gibi bunu al, 50k verebiliyorsan kaçırma bak ben 1.5 haftadır aranıyorum bu sisteme 2k zam geldi daha da gelmeden al. 50-55k arasına daha iyi sistem yok.
Ben sana en az 5 postta 10 sistem attım en çokta bunu attım :D

Ben sana en az 5 postta 10 sistem attım en çokta bunu attım :D
Hahahaa aynen :D Kral pc almaya 2-3 hafta önce karar vermiş olsam sen attığında hemen alırdım ama tecrübe yoktu o zaman yeni yeni öğreniyorum. Valla bu bütçeye kaçırmamak lazım baksana Vatan'daki parça kalitesine.

Hahahaa aynen :D Kral pc almaya 2-3 hafta önce karar vermiş olsam sen attığında hemen alırdım ama tecrübe yoktu o zaman yeni yeni öğreniyorum. Valla bu bütçeye kaçırmamak lazım baksana Vatan'daki parça kalitesine.
Bir kaç firma harici gerisi full saplama peşinde vatanın avantajı taksit avantajı başka bi numarası yok , sen aldın mı sistem

Bir kaç firma harici gerisi full saplama peşinde vatanın avantajı taksit avantajı başka bi numarası yok , sen aldın mı sistem
1 saat önce aldım, bu adamların parça kalitesi gerçekten iyi banka kartı ile aldım.

wifi anakartlı rtx 4070 s'e de razıydım ama parça kaliteleri tatmin etmedi bir de bana usb3.2 lazımdı artık wifi kart alacağım :D
İstanbuldaysan gaming g mağazasına gidebilirsin değilsende bi mail at anakart değişikliği için belki yardımcı olurlar

İstanbuldaysan gaming g mağazasına gidebilirsin değilsende bi mail at anakart değişikliği için belki yardımcı olurlar
İstanbul'dayım ama aklıma gelmedi hiç boş ver artık gerek yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,013
Üyeler
183,504
Son üye
ridvank
Geri