Aynı sistemin 4060 Ti lı stoğu bitti, 1-2 saate en geç buda biter.bu sistemi bugün almazsam fiyati artar yada stogu bitermi
Aynı sistemin 4060 Ti lı stoğu bitti, 1-2 saate en geç buda biter.bu sistemi bugün almazsam fiyati artar yada stogu bitermi
Arkadaşın dediği gibi bunu al, 50k verebiliyorsan kaçırma bak ben 1.5 haftadır aranıyorum bu sisteme 2k zam geldi daha da gelmeden al. 50-55k arasına daha iyi sistem yok.https://www.gaming.gen.tr/urun/5519...-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/
al bunu kafan rahat olsun
Ben sana en az 5 postta 10 sistem attım en çokta bunu attımArkadaşın dediği gibi bunu al, 50k verebiliyorsan kaçırma bak ben 1.5 haftadır aranıyorum bu sisteme 2k zam geldi daha da gelmeden al. 50-55k arasına daha iyi sistem yok.
Hahahaa aynen Kral pc almaya 2-3 hafta önce karar vermiş olsam sen attığında hemen alırdım ama tecrübe yoktu o zaman yeni yeni öğreniyorum. Valla bu bütçeye kaçırmamak lazım baksana Vatan'daki parça kalitesine.Ben sana en az 5 postta 10 sistem attım en çokta bunu attım
Bir kaç firma harici gerisi full saplama peşinde vatanın avantajı taksit avantajı başka bi numarası yok , sen aldın mı sistemHahahaa aynen Kral pc almaya 2-3 hafta önce karar vermiş olsam sen attığında hemen alırdım ama tecrübe yoktu o zaman yeni yeni öğreniyorum. Valla bu bütçeye kaçırmamak lazım baksana Vatan'daki parça kalitesine.
1 saat önce aldım, bu adamların parça kalitesi gerçekten iyi banka kartı ile aldım.Bir kaç firma harici gerisi full saplama peşinde vatanın avantajı taksit avantajı başka bi numarası yok , sen aldın mı sistem
Attığım sistemi mi aldın1 saat önce aldım, bu adamların parça kalitesi gerçekten iyi banka kartı ile aldım.
aynen pc hocasınıAttığım sistemi mi aldın
Wifi anakart diyodunaynen pc hocasını
wifi anakartlı rtx 4070 s'e de razıydım ama parça kaliteleri tatmin etmedi bir de bana usb3.2 lazımdı artık wifi kart alacağımWifi anakart diyodun
İstanbuldaysan gaming g mağazasına gidebilirsin değilsende bi mail at anakart değişikliği için belki yardımcı olurlarwifi anakartlı rtx 4070 s'e de razıydım ama parça kaliteleri tatmin etmedi bir de bana usb3.2 lazımdı artık wifi kart alacağım
İstanbul'dayım ama aklıma gelmedi hiç boş ver artık gerek yokİstanbuldaysan gaming g mağazasına gidebilirsin değilsende bi mail at anakart değişikliği için belki yardımcı olurlar
İçinde kaldıysa gidiver ne olacak ben istde olsam zaten gider öyle alırımİstanbul'dayım ama aklıma gelmedi hiç boş ver artık gerek yok