Onla da pek tatmin etmiyormuş galiba, 80 fpsler arasında gidip geliyormuş ve, aşırı bozuyor diyorlar DLSS O oyunda görüntüyü acaba doğru mu? yeni güncelleme de fps artışı olur muRTX 4070 varsa frame generation özelliğini aktif etmen gerekiyor. O zaman performans artışı oluyor.
hani oyunu almadım ya hocam, mantıken duyumlara göre hareket edeceğim? neyden bahsediyorsunuz pek anlamadım.Duyumlara göre hareket etmek yerine dlss açıp deneyin problem yaratıyorsa kapatırsınız...
Fikir alıyorum oyunu alacağım ondan soruyorum.hani oyunu almadım ya hocam, mantıken duyumlara göre hareket edeceğim? neyden bahsediyorsunuz pek anlamadım.
Gamepass de var mı? gamepass üyeliğim var aa bilmiyordum.Ben oyunu indirmedim ama Gamepass üzerinden alıp dene istersen. Bende de RTX 4060Ti 16GB var fakat şu anda indiriyorum. Akşama istersen 2K'da kaç FPS verdiğini gösterebilirim.
İzlediğim bir yayıncıda frame generation özelliğini açınca oyun rahatladı demişti. Belki Youtube'da kaç FPS aldığına dair video koyan olmuştur istersen araştır.
Sabah sabah ''test videolarını izledim'' dediğiniz yeri görmemişim.Oyunu alıp sorun yaşadığınız için konu açtığınız sanmıştım uyku sersemihani oyunu almadım ya hocam, mantıken duyumlara göre hareket edeceğim? neyden bahsediyorsunuz pek anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fikir alıyorum oyunu alacağım ondan soruyorum.
Aynen Gamepass'ten oynayabilirsin, eklendi oyun dün akşam.Gamepass de var mı? gamepass üyeliğim var aa bilmiyordum.
Sizin canınız sağ olsun hocamm, günaydınlllar.Sabah sabah ''test videolarını izledim'' dediğiniz yeri görmemişim.Oyunu alıp sorun yaşadığınız için konu açtığınız sanmıştım uyku sersemi