RTX 4080 Model Seçimi

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar sistem topluyorum. Kesinlikle rtx 4080 alacağım. Kafam çok karıştı. Tuf oc modelinemkarar vermiştim. Cw var dediler. Sonra palit gamerock oc gördüm arada 8binmtl fark var aklımı çeldi. Araştırdım cw neredeyse yok gibi palit gamerockda ama fan problemi gördüm birkaç tane. Cidden hangi rtx 4080 almalıyım bilemedim bir türlü. 50k ya dayanabilirim fiyat olarak.

Arkadaşlar sistem topluyorum. Kesinlikle rtx 4080 alacağım. Kafam çok karıştı. Tuf oc modelinemkarar vermiştim. Cw var dediler. Sonra palit gamerock oc gördüm arada 8binmtl fark var aklımı çeldi. Araştırdım cw neredeyse yok gibi palit gamerockda ama fan problemi gördüm birkaç tane. Cidden hangi rtx 4080 almalıyım bilemedim bir türlü. 50k ya dayanabilirim fiyat olarak.
akakçeden 4080 fiyatlarına bakarken ve şöyle garip bir fiyat gördüm https://www.akakce.com/ekran-karti/...6lsg-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,5299894.html bir sürü model 45 bin üstüyken bu 39 bin :D Gittim ürün incelemelerine baktım , kutusundan rgb destekli tutucu ve arka plakaya takmak için 4. bir fan çıkıyormuş. Marka konusunda önceki distribütörlerini değiştirip gaming gen ile yeni distribütörlük anlaşması imzalamışlar ve 2 yıl boyunca kart arızalanırsa tamir vs. olmadan direk birebir değişim yapıyorlarmış bana çok cazip geldi açıkçası , kartın incelemesi burada
fan sesi falan var incelemede , sen yine de arkadaşa sor günlük kullanımda rahatsız ediyor mu diye telefondan oc özelliği falan varmış. Buda marka hakkında bir video
. Birde msi nin şöyle bir kartı var https://www.akakce.com/ekran-karti/...io-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,135932600.html gaming x msi markasının tepe modellerinden diye biliyorum ama satıcı hakkında bir bilgim yok.

Her modelde sorun yaşayan var. Yani hangisini araştırsan sorun göreceksin. Teknoloji şans işi

Arkadaşlar yanıt için teşekkür ederim. En ucuz modeli yapıştırıp geçmek tabikide kulağa hoş geliyor lakin benim derdim en sorunsuz model. (teknoloji bu sorun hepsinde olabilir ama aşağı yukarı bir genelleme yapılır).

En sorunsuz rtx4080 nedir arkadaşlar. Noctua mı? Başka bir şey mi?

Gerek gamerock, pny, colorful arkadaşlar bunlar neden 40bin tl diğerleri 48 den başlıyor.

Tamam marka algısı vb diyat şişiriyor diğerleri ama bu kadar ucuz olmaları kafamı kurcalıyor.

Geri