Neler Yeni

RTX 4080 SUPER EKRAN KARTI GÖRÜNMÜYOR

Yewix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak
Sistemin her şeyini hallettim. Bios windows vs. Ancak şimdi daha bütük bir sorun çıktı. Pc geç açılıyordu başlarda. Dram ışığı yanıyordu sonra açılıyordu. Normaldir dedim sistem kendini tanıyor. Şimdi windowsu açtım dxdiag'a baktım direkt. Ekran kartım görünmiyor. Driver falan yüklemedim ama gözükmesi gerekmez mi ? Ne yapmam gerek ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sistemin her şeyini hallettim. Bios windows vs. Ancak şimdi daha bütük bir sorun çıktı. Pc geç açılıyordu başlarda. Dram ışığı yanıyordu sonra açılıyordu. Normaldir dedim sistem kendini tanıyor. Şimdi windowsu açtım dxdiag'a baktım direkt. Ekran kartım görünmiyor. Driver falan yüklemedim ama gözükmesi gerekmez mi ? Ne yapmam gerek ?
Microsoft Basic Display Adapter falan şeklinde kalmış olabilir. Driver yüklemeyi deneyin

Yewix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Microsoft Basic Display Adapter falan şeklinde kalmış olabilir. Driver yüklemeyi deneyin
Driverden sonra düzeldi teşekkürler. Bir de msi pro x870-p anakartını kullanıyorum da fanları smart moda aldım birden hızlanıyor azalıyor. Ne yapmam gerek. Şuan fazla sesli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl optimize edebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,714
Üyeler
165,408
Son üye
sihecate
Top Bottom