Merhaba, yurt dışından ekran kartı alma fırsatım oldu.
Bu iki karttan bir tanesini alacağım fakat bu kartlardan güç için dönüştürücüler geliyor. PSU’m watt değeri olarak karşılıyor ancak bu dönüştürücüye takacak pin bende var mı, varsa yeterli mi? Bu durum benim içime kurt düşürdü.
GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Karti | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile GV-N408SGAMING OC-16GD ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G SUPRIM X 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Karti | ITOPYA
MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G SUPRIM X 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Karti En iyi fiyat seçenekleri ile RTX 4080 SUPER SUPRIM X ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Bu iki karttan bir tanesini alacağım fakat bu kartlardan güç için dönüştürücüler geliyor. PSU’m watt değeri olarak karşılıyor ancak bu dönüştürücüye takacak pin bende var mı, varsa yeterli mi? Bu durum benim içime kurt düşürdü.
ROG-STRIX-750G | Güç Kaynakları | ROG Türkiye
ROG Strix 750W Gold Güç Kaynağı, ROG Soğutma Blokları ve Eksen Teknolojili fan tasarımıyla üst düzey soğutma performansını herkese ulaştırıyor. ROG Strix tam yük altındayken bile düşük sıcaklıklar sayesinde inanılmaz derecede sessiz olabiliyor.
rog.asus.com