Neler Yeni

RTX 4080 Suprim X Vs Gaming X

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
4000 serisinde banada önceki seriye göre bi tık kötü geliyordu. 3090/ti modeli biraz daha güzel duruyordu. Bide bu Gamerock'ı alınca dikey tutma aparatı almak şart. Yoksa tadı çıkmıyor.
Dikey tutma aparatı dediğiniz ne oluyor

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Ben 3000 serisinde 250`den fazla kart kullandım, bu yüzden aşağı yukarı markaların 4000 serisinde ki başarılarını tahmin edebiliyorum. Suprim X`e 4K fazladan vermeye bence gerek yok. Diğer arkadaşların paylaştığı Gaming Rock ya da Galax modelleri de güzel, onları da değerlendirebilirsin. Şahsen ben sıfır ürün alacak olsam öncelikle Tr`den almak yerine Amazon yurtdışından dövizle alırdım, Tr şart ise 3 Yıl Garantili bir ürün tercih ederdim.
Faturamı şirkette kestireceğim bu dediğinizi nasıl yapabilirim. 3 yıl garantili kart tercih bende etmek istiyorum ama o zaman da Palit ve Galax seçeneği aradan kalkıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
28200 e peşin fiyatına 6 taksit almıştım. şu an bir iki yerde stok var 28800 civarı olmuş az önce baktım. 4k ya çekip kartı zorlayınca 70-74 dereceleri görüyo ama çok sorun değil gibi. bi de benim kasa küçük onun da etkisi var

Ekler

• IMG20230322005232.jpg
    IMG20230322005232.jpg
    206.6 KB · Hit: 19

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Faturamı şirkette kestireceğim bu dediğinizi nasıl yapabilirim
Fatura adresi şirketin adresi olmalı ve fatura daki isim soy isim de şirket sahibininki ile aynı olmalı.
Fatura adresi şirket adresi olmasına gerek de olmayabilir, muhasebecine sor.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
28200 e peşin fiyatına 6 taksit almıştım. şu an bir iki yerde stok var 28800 civarı olmuş az önce baktım. 4k ya çekip kartı zorlayınca 70-74 dereceleri görüyo ama çok sorun değil gibi. bi de benim kasa küçük onun da etkisi var
Çok güzel kart kardeşim güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fatura adresi şirketin adresi olmalı ve fatura daki isim soy isim de şirket sahibininki ile aynı olmalı.
Anladım. Tr garantili olsun istediğimde 3 yıl garantili olmasını bende istiyorum ancak o zaman da Palit ve Galax seçenekleri aradan kalkıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kanka ben parayı bu sene pc ye harcıyom kendime üst baş bile almıyom pek
Ben alıyorum knka dış görünüşe önem veriyorum daha çok PC önemli değil benim için o kadar zaten kullandığım karttan belli 😂 özellikle bir iki ürün alırım güzel sağlam marka alırım öyle çok da bişey almam zaten genelde benimde harcadığım şeyler elektrik elektronik teknisyeni olduğum için bir takım atölye ürünleri vs 😄

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Ben alıyorum knka dış görünüşe önem veriyorum daha çok PC önemli değil benim için o kadar zaten kullandığım karttan belli 😂 özellikle bir iki ürün alırım güzel sağlam marka alırım öyle çok da bişey almam zaten genelde benimde harcadığım şeyler elektrik elektronik teknisyeni olduğum için bir takım atölye ürünleri vs 😄
kanka genelde her ay alışveriş yapardım önceden şimdi 3 ayda bi falan alıyom üst baş evden çok çıkmıyorum zaten pc yatırım tavsiyesi değildir

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Anladım. Tr garantili olsun istediğimde 3 yıl garantili olmasını bende istiyorum ancak o zaman da Palit ve Galax seçenekleri aradan kalkıyor
Soğutma bloğu önemli de, 4000 serisi bir kaç model dışında hepsi geçerli zaten. Asus`un Tuf modeline bak fiyatı yüksek se Gaming X`i alabilirsin, üzmez. Bende Gaming X 3060Ti, 70,80,90 var, aktif olarak da sistemlerde çalışıyor. Seni üzmez. Ama sen Amazon seçeneğini de düşün. Dövizle alınca kur farkından etkilenmek yerine kara geçiyorsun ayrıca ürünü gönderir göndermez direkt para iadesi yapılıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kanka genelde her ay alışveriş yapardım önceden şimdi 3 ayda bi falan alıyom üst baş evden çok çıkmıyorum zaten pc yatırım tavsiyesi değildir
Bende öyle her ay almıyorum Zaten 2-3 ayda bir o da ya pantalon oluyor ya da üst giysi PC evet yatırımlık güzel ama ben PC yi al sat için alıyorum zaten denk gelirse yetişirsem onu haricinde kendim de bizzat kurup sattım ama artık tek tek gidip toplamaya zamanım olmuyor çalıştığım için artık hazır sistemler çıkınca bakıyorum kafama yatarsa alıyorum inanır mısın evde PC var sadece haftasonlari öyle birkaç saat anca açıyorum o kadar 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,419
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom