Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 4090 - RYZEN 7 7800X3D CS2 VE LOL FPS SORUNU

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
GÖKBERK
Arkadaslar merhaba yeni bir sistem topladim ancak bu sistem ile neredeyse 3060li eski sistemimle ayni performansi aliyorum CS2 oyununda 4:3 1200x960 High ayarlarinda 250-350 fps arasi LoLde de en yuksek ayarlar da fps limitsiz olmasina ragmen 240 fpsin uzerine cikmiyor konuyla ilgili yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Sistem:
ASUS ROG Strix X870-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 OC WHITE 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
AMD Ryzen™7 7800X 3D Soket AM5 4.2GHz 96MB 120W 5nm İşlemci
Asus ROG RYUJIN III 360 ARGB OLED 360mm White Edition Sıvı Soğutucu
XPG Lancer Beyaz RGB DDR5-6000Mhz CL30 64GB (2x32GB) Dual Kit Ram
Asus TUF-GAMING-1000G White 1000 W Power Supply
Apacer AS2280F4 AP1TBAS2280F4-1 PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD
Kingston KC3000 2TB 7000/7000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
forumda bide bunlar turedı yeni üye hayali bir sistem ve son model ultra sistemin abidik gubidik sorun yaratıyomus gıbı gosterıp postta ınsanların zamanını calıyorlar. formatla temiz kurulum yap driver guncelle bios ayarları yap. ekran kartı ayarlarından ince ayar yap youtubeda vıdeolar var. ısı değerlerini kontrol et dene duzelmezse kasayı yan yatır bıde oyle dene

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
forumda bide bunlar turedı yeni üye hayali bir sistem ve son model ultra sistemin abidik gubidik sorun yaratıyomus gıbı gosterıp postta ınsanların zamanını calıyorlar. formatla temiz kurulum yap driver guncelle bios ayarları yap. ekran kartı ayarlarından ince ayar yap youtubeda vıdeolar var. ısı değerlerini kontrol et dene duzelmezse kasayı yan yatır bıde oyle dene
İlk başta sayıp sövüp sonra taktikleri sıralayan aslan gibi forum üyesi.

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Çağatay Yılmaz
demi. tüm sistemi saymış bi de

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
GÖKBERK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu 3dmark test sonuclari
ve MSI Kombustor da 4:3 1200x960 test yaptigim da 1200 fpsleri goruyorum ancak oyunlar da sanki bir sey fpsi sabit tutuyor ustune cikmasini engelliyor bugun windows 10 kurup deneyecegim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sistemler konusunda bilgili degilim hangi parcayi soylemek gerekir gerekmez bilmiyorum konuyla ilgili yardimci olabilcek varsa yorum yapmasi daha makbule gecer bos bos laflar yerine

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
kasa bozuk ustat yan yatır oyle dene belki olur

Osmantrk

80+
Canım kardeşim bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya çok gülüyorum :) Benimde böyle bir problemim vardı yüksek seviye sistemim olmasına rağmen. Formda başlık açtım ben de mi zaman çalıyorum ? Neden gerçek olabileceğini düşünmeden "abidik gubidik sorun yaratıyomus gıbı gosterıp postta ınsanların zamanını calıyorlar." gibi etiket yapıştırıyorsun ?

Canım kardeşim bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya çok gülüyorum :) Benimde böyle bir problemim vardı yüksek seviye sistemim olmasına rağmen. Formda başlık açtım ben de mi zaman çalıyorum ? Neden gerçek olabileceğini düşünmeden "abidik gubidik sorun yaratıyomus gıbı gosterıp postta ınsanların zamanını calıyorlar." gibi etiket yapıştırıyorsun ?
Belki de gerçekten problem yaşıyor bu arkadaş nereden biliyorsun da böyle apır apır konuşuyosun.

Belki de gerçekten problem yaşıyor bu arkadaş nereden biliyorsun da böyle apır apır konuşuyosun.
birde dalga geçiyor yan yatır düz yatır falan :) komik misin kardeşim vakit kaybettirme insanlara :)

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
GÖKBERK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

birde dalga geçiyor yan yatır düz yatır falan :) komik misin kardeşim vakit kaybettirme insanlara :)
Hocam siz nasil cozdunuz

Osmantrk

80+
Hocam bıos güncelledim. driverları güncelledim. Toparladım ben ama şöyle bir durum var ben oyun oynayan bir insan değilim iş amaçlı kullanıyorum bilgisayarımı. O sebepten sorularına net ve keskin bir şekilde yardımcı olamayabilirim.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
monitörü yazmamışsınız

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
Arkadaslar merhaba yeni bir sistem topladim ancak bu sistem ile neredeyse 3060li eski sistemimle ayni performansi aliyorum CS2 oyununda 4:3 1200x960 High ayarlarinda 250-350 fps arasi LoLde de en yuksek ayarlar da fps limitsiz olmasina ragmen 240 fpsin uzerine cikmiyor konuyla ilgili yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Sistem:
ASUS ROG Strix X870-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 OC WHITE 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
AMD Ryzen™7 7800X 3D Soket AM5 4.2GHz 96MB 120W 5nm İşlemci
Asus ROG RYUJIN III 360 ARGB OLED 360mm White Edition Sıvı Soğutucu
XPG Lancer Beyaz RGB DDR5-6000Mhz CL30 64GB (2x32GB) Dual Kit Ram
Asus TUF-GAMING-1000G White 1000 W Power Supply
Apacer AS2280F4 AP1TBAS2280F4-1 PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD
Kingston KC3000 2TB 7000/7000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD
4090 ın var ve 4k oynamak yerine 4:3 oynuyosun, burayı terk et

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
GÖKBERK
4090 ın var ve 4k oynamak yerine 4:3 oynuyosun, burayı terk et
Oyun var oyun var sana mı soracağım :D

monitörü yazmamışsınız
Onun için de ayrı konu açtım ordan bulabilirsiniz

Hocam bıos güncelledim. driverları güncelledim. Toparladım ben ama şöyle bir durum var ben oyun oynayan bir insan değilim iş amaçlı kullanıyorum bilgisayarımı. O sebepten sorularına net ve keskin bir şekilde yardımcı olamayabilirim.
Hocam dediklerini yaptım dikey eşitleme diye bir özellik açıkmış onu kapatınca düzeldi fps sınırı teşekkür ediyorum ilgine

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
Oyun var oyun var sana mı soracağım :D

Onun için de ayrı konu açtım ordan bulabilirsiniz

Hocam dediklerini yaptım dikey eşitleme diye bir özellik açıkmış onu kapatınca düzeldi fps sınırı teşekkür ediyorum ilgine
vizyonsuzluk ediyon hocam

Top Bottom