hakan32
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,590
- İsim
- Hakanbey
Merhaba arkadaşlar Alışık olduğumuz 2080 den 3080ne geçerkenki Saf kas gücü artışı 3080 den 4080 ne geçerkenki ile hemen hemen aynı seviylerde olması ile beklentiyi 5080 için çok yüksekte tutmamıza sebep oldu ancak zamanın vermiş olduğu teknolojik gelişmeler ve yapay zekanın bu kadar ileri gitmesi Ekran kartlarınında nasibini almasına sebep oldu. Bu konuda Nvidia işini gerçekten iyi yapan firmalardan biri ve İleride belkide Saf kas gücünün hiç bir avantajı kalmayacak . Bu yüzden Bence 5000 ailesine şans vermemiz gerekiyor Yazılımsal olarak iyileştirmeler illaki gelecektir. Ve 6000-7000 serisinde Saf kas gücü olarak Şuanki 4000-5000 arası geçişten pek bir farkı olmamakla beraber yazılım tarafında belkide daha büyük farklar ortaya çıkacaktır. Zaten Nvidia Müşterisine her zaman teknoloji satan bir firma olmuştur bu yüzdende doğal karşılıyorum. En azından rakiplerinden daha stabil yazılımlarını biliyoruz.
Oyüzden Bilinçli kullanıcılar beni anlayacaktır Saf kas gücü ile ekran kartı kıyaslamak pek doğru değil artık Bu kafadan çıkmamız lazım Çünkü 5000 serisi bu kıyaslamadan çıkmamız gerektiğini gösteren öncü modellerden biri bundan sonra 6000-7000-8000 seriside aynı mantıkla piyasaya girecek
Oyüzden Bilinçli kullanıcılar beni anlayacaktır Saf kas gücü ile ekran kartı kıyaslamak pek doğru değil artık Bu kafadan çıkmamız lazım Çünkü 5000 serisi bu kıyaslamadan çıkmamız gerektiğini gösteren öncü modellerden biri bundan sonra 6000-7000-8000 seriside aynı mantıkla piyasaya girecek