Frerainger
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu bütçeye rtx 5080li sistem toplarsın bence.bu sistemi toplamayı düşünüyorum. öneri veya tavsiyeniz var mı?
psu kötü olmuş sadecebu sistemi toplamayı düşünüyorum. öneri veya tavsiyeniz var mı?
diğer parçalar da iyi olsun istiyorum da ondan. en ucuz 5080 60 bin tl bu sefer diğer parçalardan kısmam gerekicekBu bütçeye rtx 5080li sistem toplarsın bence.
güç kaynağının nesi kötü anlamadım. sıvı soğutucunun incelemesi modart pc nin videosu vardı ordan görmüştüm. Değiştirebilirim bir öneriniz varsapsu kötü olmuş sadece
soğutucuyu bilmiyom
fiyatına göre kötü diye duydum psunun teknik kısımlarından anlayan kişilerdendiğer parçalar da iyi olsun istiyorum da ondan. en ucuz 5080 60 bin tl bu sefer diğer parçalardan kısmam gerekicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güç kaynağının nesi kötü anlamadım. sıvı soğutucunun incelemesi modart pc nin videosu vardı ordan görmüştüm. Değiştirebilirim bir öneriniz varsa
Bu fiyata daha iyisi diziliyor du önceden 9800x3dli sistem kurulurdu bu parayafiyatına göre kötü diye duydum psunun teknik kısımlarından anlayan kişilerden
9800x3d 5080 870, 32 ramli sistemler 117 felandı geçenki vatan indirimindeBu fiyata daha iyisi diziliyor du önceden 9800x3dli sistem kurulurdu bu paraya
Vallamı bilseydim kaçırmazdım onu vatan buraya çok uzak değil gider alırdım peşin fiyatına 3 taksit ile alınır dı9800x3d 5080 870, 32 ramli sistemler 117 felandı geçenki vatan indiriminde
O sistem 150 bin olup tükenmiş9800x3d 5080 870, 32 ramli sistemler 117 felandı geçenki vatan indiriminde
bu sistemi toplamayı düşünüyorum. öneri veya tavsiyeniz var mı?