Çözüldü✓ RTX 5070Ti ve 13600kf ile Darbogaz Yasiyorum

Bilemiyorum ama gorunuse gore cyberpunk benchmark modunun dogrulugu dusuk
hocam benchmark modunun dogrulugu dusuk olabilir dediginiz gibi ancak ekran kartinin tam vermesi gereken fps degerlerini vermesi beni supheye dusuruyor. bugun foruma yazmamda ki sebeb kendimden ne kadar emin olsam da herseyi dogru yaptigima belki vardir bir hatam diye teyit etmek amacliydi. ama sanirim her seyi dogru yapmisim. nerden geldi bu dert basima yaa. iade etsem almazlar. satmaya kalksam daha kendim emin degilim ekran kartinin duzgun calisip calismadigindan. masrafa girip yeni anakart,islemci ve ram alsam yine tehlikedeyim. çok daraldım vallahi...

oyunları steam üzerinden açıyorsan, epic üzerinden oyun açmayı dener misin?

hocam benchmark modunun dogrulugu dusuk olabilir dediginiz gibi ancak ekran kartinin tam vermesi gereken fps degerlerini vermesi beni supheye dusuruyor. bugun foruma yazmamda ki sebeb kendimden ne kadar emin olsam da herseyi dogru yaptigima belki vardir bir hatam diye teyit etmek amacliydi. ama sanirim her seyi dogru yapmisim. nerden geldi bu dert basima yaa. iade etsem almazlar. satmaya kalksam daha kendim emin degilim ekran kartinin duzgun calisip calismadigindan. masrafa girip yeni anakart,islemci ve ram alsam yine tehlikedeyim. çok daraldım vallahi...
bakayim benzer sistemde test yapan var mi

evet steam uzerinden calistiriyordum. epic deneyeyim, torrent falan da denerim hatta. ama nasil bir degisiklik olur, neden boyle yazdiniz? platformlarin ne tur bir farki olur bu konuda.

hocam fps değerleri konusunda emin misin? videodaki arkadaş cyberpunk 2k çözünürlükte 7800x3d ile rt vs kapalı 127 fps almış. cyberpunk mevcut değil bende ve full hd monitörüm mevcut bu yüzden sana referans veremiyorum kusura bakma

bir de windowed mode için neden borderless ayarındasın, full screen yapar mısın orayı?

bir de windowed mode için neden borderless ayarındasın, full screen yapar mısın orayı?
hocam standart ayarı buydu oyunun. sızın ıcın fullscreen sekıldekı sonucları altta paylasıyorum.

!!!!discord da yayin verdigim icin ve epicden full yukte oyun indirdigim icin biraz az olmus degerler, daha onceki sonuclara gore, simdi farkettim tekrardan aticam.

---yeni sonuclari paylastim tekrardan :)

Ekler

• cyberfullscreen.png
    cyberfullscreen.png
    3.7 MB · Hit: 15
  • fullscreen2.png
    fullscreen2.png
    3.7 MB · Hit: 18
Son düzenleme:
evet steam uzerinden calistiriyordum. epic deneyeyim, torrent falan da denerim hatta. ama nasil bir degisiklik olur, neden boyle yazdiniz? platformlarin ne tur bir farki olur bu konuda.

hocam epic uzerinde marvel rivals oyununda bir deneme yaptim. ekran kartini full yukte darbogaz yasamadan calistirmayi basardim. sabaha kadar bir kac tane daha oyun indiricem epic uzerinden ve onlarda da deneme yapicam. ama simdilik bir sorun yok gibi. bunun sebebi ne olabilir?

hocam epic uzerinde marvel rivals oyununda bir deneme yaptim. ekran kartini full yukte darbogaz yasamadan calistirmayi basardim. sabaha kadar bir kac tane daha oyun indiricem epic uzerinden ve onlarda da deneme yapicam. ama simdilik bir sorun yok gibi. bunun sebebi ne olabilir?
Steam ayarlarında bir sıkıntı olabilir.

Steam ayarlarında bir sıkıntı olabilir.
Steamle alakali bir sorunmus. Neden kaynaklandigi konusunda bir fikir sahibi degilim ancak oyunlari steam harici bir platformdan yukleyince duzelmisti. Bugun sistemi yeniden formatladim ve steami yeniden kurdum. Suan bir sorun yasamiyorum.

Cok tesekkurler hocam. Benim hic aklima gelmemisti platformla alakali bir sorun olabilecegi. Siz olmasaniz hala debeleniyor duruyordum sanirim. Cok saolun...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,738
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri