2k da mı kullanacaksın 1080p de miArkadaşlar Rtx 5080 siparişi verdim sizce mantıklı mı yapmışım yoksa Rtx 5080 Süper 24Gb beklenmeli mi yoksa Rtx 5080 siparişini iptal etmeyip 16Gb ile yola devam edeyim mi ?
Suan ihtiyacin yoksa 5080 super daha iyi olur. Arada 8 gb vram ve biraz daha saf guc farki oluyor. Ha sistemin yoksa ve birkac ay beklemek istemiosan o senin bilecegin iş.Bazen 2K bazen 1080p hocam bütçem var o yüzden Rtx 5080 aldım almışken alayım dedim birdaha değiştirmemek adıyla uzun yıl kullanabileyim diye.
Ne gibi fark olur hocam ?Suan ihtiyacin yoksa 5080 super daha iyi olur. Arada 8 gb vram ve biraz daha saf guc farki oluyor. Ha sistemin yoksa ve birkac ay beklemek istemiosan o senin bilecegin iş.
Yapma itachi sen akıllı adamsınNe gibi fark olur hocam ?
Süper modelini alırsam düz RTX 5080 ile devasa farkları olur mu hocam yoksa hiç iptal etmeyeyim mi bu sefer iptal etsem aldığım fiyata birdaha aynı fiyattan satın alabilir miyim o da meçhul.5080 süper gelene kadar bekleyecek misin. Ne zaman geleceği meçhul. Para problemin yok gibi duruyor. Kalsın. 5080 süper gelince satarsın. VRAM anlamında 16 Gb yetersiz de değil.
Öyle gördüm hocam araştırdığım kadarıyla5080 süper 24gb olarak mı çıkacak
Söylentiler o yönde.5080 süper 24gb olarak mı çıkacak
Karta dair hiçbir şey belli değilken bu soruları kimse cevaplayamaz. Ben yukarda fikrimi söyledim. Karar sizin.Süper modelini alırsam düz RTX 5080 ile devasa farkları olur mu hocam yoksa hiç iptal etmeyeyim mi bu sefer iptal etsem aldığım fiyata birdaha aynı fiyattan satın alabilir miyim o da meçhul.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle gördüm hocam araştırdığım kadarıyla
5080 i suan kaça aldınmSüper modelini alırsam düz RTX 5080 ile devasa farkları olur mu hocam yoksa hiç iptal etmeyeyim mi bu sefer iptal etsem aldığım fiyata birdaha aynı fiyattan satın alabilir miyim o da meçhul.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle gördüm hocam araştırdığım kadarıyla
5070i de 16gb olarak beklediler 12 geldi alacağımdan değil ama benim için sürpriz olur.Söylentiler o yönde.
Karta dair hiçbir şey belli değilken bu soruları kimse cevaplayamaz. Ben yukarda fikrimi söyledim. Karar sizin.