Neler Yeni

Rtx laptop önerisi 11k bütçe

Bura.K

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe maksimum kaç olur? 12,500 falan olursa bu iyi olur:

Monster önerebilir(dim)im ama ısınma, donanım, ekran, kasa sorunları olduğu için yanaşmıyorum.
Hocam çok ya daha düşük fiyata güzel PC varsa o da olur 1650 li ama kaliteli ve oyunlarda ısınma sorunu olmayacak

Bura.K

80+ Silver
Hocam çok ya daha düşük fiyata güzel PC varsa o da olur 1650 li ama kaliteli ve oyunlarda ısınma sorunu olmayacak
Öyle desenize hocam :D O zaman MSI devreye giriyor:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirteyim: Bu modelin soğutması güzel, kasası klavyesi ses kalitesi gayet iyi. Ekran ve donanım sorunları yok ancak Windows kurulumu biraz karışık. İstersen (kesin alıcı isen) anlatabilirim :)

Öyle desenize hocam :D O zaman MSI devreye giriyor:
Nasıl hocam iyi mi bu güncel oyunları rahat oynatır mı ayrıca ekran kaç hz?

Güncel oyunları oynatır. Oyun testleri:

Ekranı 144 HZ olmakla beraber IPS LED ekran kullanmaktadır.
Oooo mükemmel hocam ben de araştırırken bu PC yi buldum sence nasıl fazla anlamam ben rtx 2060 var ve stokta olan mağaza evime yakin bır bakabilir misin?

Bura.K

80+ Silver
Oooo mükemmel hocam ben de araştırırken bu PC yi buldum sence nasıl fazla anlamam ben rtx 2060 var ve stokta olan mağaza evime yakin bır bakabilir misin?
Yani hocam, MSI kıyasla 1 tık daha iyi ancak MSI hem kasa hem ekran hem ses hem klavye bakımından daha iyi. Ve attığınız dizüstünde sanırsam Turbo özelliği yok ve bellek takviyesi şart. Intel işlemci olması soğutmasını bir tık önemsiz kılıyor (Intel işlemciler 95 dereceden sonra performans düşürür ve 105 dereceye kadar dayanıklıdır. AMD'de bu durum 85/100'dür.)

Tamamen size kalmış.

Yani hocam, MSI kıyasla 1 tık daha iyi ancak MSI hem kasa hem ekran hem ses hem klavye bakımından daha iyi. Ve attığınız dizüstünde sanırsam Turbo özelliği yok ve bellek takviyesi şart. Intel işlemci olması soğutmasını bir tık önemsiz kılıyor (Intel işlemciler 95 dereceden sonra performans düşürür ve 105 dereceye kadar dayanıklıdır. AMD'de bu durum 85/100'dür.)

Tamamen size kalmış.
Teşekkürler biraz daha araştıracağım

Bura.K

80+ Silver
öyle bir hata yapma o fiyata 3050 var !
Kasa, malzeme kalitesi kötü bir dizüstü mü önereceksiniz? MSI keyfinden donanımdan kısmıyor hocam. Kasa ve diğer malzeme kaliteleri gayet iyi. Abra A5 serisi gibi düşünebilirsin.
Abra serisi kasa, klavye gibi şeylerden kısıp donanıma abanıyor. Ondan fiyatı F/P geliyor.

GurkanK

80+

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Ayrıntılı konum var bakabilirsin 11 bine düşmüş alınabilir bir fiyat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takviyeye gerek yok herşeyi tam. Alınabilir. Rx5500 kötü bir ekran kartı değil ben 3060 olan 2 laptop alıp iade ettim. Orta segmentte güzel laptop yok. Varsa bile çok nadir onlarda alınabilir değil.

Top Bottom