Neler Yeni

RTX Teknolojisi Yeni Bir Döneme Mi İmza Atacak?

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Bildiğimiz üzere Microsoft'un geliştirmiş olduğu, Nvidia'nin piyasaya sürdüğü Ray Tracing (ışın izleme) özelliği ile yeni bir teknoloji gelmiş oldu.
Öncelikle NEDİR BU RAY TRACING?
Oyun grafiklerinin kutsal kasesi olan Ray Tracing, ışığın fiziksel davranışını simüle ederek gerçek zamanlı, sinema kalitesinde görüntü işlemeyi görsel yoğunluk seviyesi en yüksek oyunlara dahi taşıyor.
Kaynak : (https://www.Nvidia.com/tr-tr/geforce/20-series/rtx/)
Günümüzde bir çok oyunda bu teknolojinin nimetlerinden faydalanabiliyoruz. bkz:
Bu eski bir video olmasına rağmen insanda farklı bir hissiyat oluşturuyor.
Şuanda gündemde olan Minecraft'a gelen RTX desteği de bu teknolojinin ileride büyük değişimlere yol açacağının bir göstergesidir (
)
E-spor oyunları için olmasa da çoğu hikayesever oyuncular için mükemmel bir deneyim olacaktır. Umarım bu teknolojiden diğer markalar da faydalanır ve biz oyun severlere yeni bir kapı açmış olurlar.

Son düzenleme:

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
O teknolojiyi Nvidia değil Microsoft geliştirdi. Saçma ***** yerlerden şöyle şeyler öğrenmeyin lütfen.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bildiğimiz üzere Nvidia'nın geliştirmiş olduğu Ray Tracing (ışın izleme) ozelligi
Var sayalım ışın izleme yeni bir döneme imza atsın ama bu şuan değil ileride yeni ekran kartlarıyla olur Rtx 2060 2060 super 2070 ler ile bu iş olmaz minecraftda 2080 super varken rtx açıyorsunuz 70fps leri görüyorsunuz.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O teknolojiyi Nvidia değil Microsoft geliştirdi. Saçma ***** yerlerden şöyle şeyler öğrenmeyin lütfen.
Öncelikle yorumunuzu terbiye sınırları içerisinde belirtmenizi tavsiye ediyorum. Microsoft'un geliştirdiğini biliyorum ama bu işi piyasaya süren Nvidiadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var sayalım ışın izleme yeni bir döneme imza atsın ama bu şuan değil ileride yeni ekran kartlarıyla olur Rtx 2060 2060 super 2070 ler ile bu iş olmaz minecraftda 2080 super varken rtx açıyorsunuz 70fps leri görüyorsunuz.
ben de bundan bahsettim zaten ileride ise yaryacak şuan bizim için sadece deneme aşamasında olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom