Neler Yeni

RTX30 Fiyatlarına İnanmayanlar Gelsin

NewGaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Furkan
Amazon.de kart çıktığın da yoğun iş düşecek Türkiye kargolarını hazırlamak için 😂

Öyle fahiş fiyat çekmeye cüret ederlerse

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Türkiyede referans kart satılmıyor o yüzden fiyatları daha pahalı olacak ve bir de yeni çıktığında stok azlığı yüzünden de pahalı olacak.

T.P.G.

80+ Titanium
Türkiyede referans kart satılmıyor o yüzden fiyatları daha pahalı olacak ve bir de yeni çıktığında stok azlığı yüzünden de pahalı olacak.
Şu şekilde biri söylese tamam. Anca ''gOyUn mSnUZ?'' diyorlar. Zaten olsa bile yine 2070S fiyatlarında olacaktır aşağı yukarı 3070. Ayrıca Nvidia gelecek dedi, stok azlığından belki dediğin olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NvidiaTR Eylül de sizlerle dedi 3080 Referans için?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Buyurun, 530 dolar olan 2070S DUAL EVO. 3070 ten 30 dolar daha fazla hemde ve 5.5K. Nasıl o fiyatlara çıkamaz?

Bu tartışmalar bitsin, amacım bu sadece. Gayet de çıkabilir fiyatlar bu inanmayanlar gitsin
bence fiyatlar çıkana kadar tartışmayalım çünkü biryere varamıyacağız çünkü sizin attığınız fotolar gibi yaparsak böyle bir sonuşda çıkabiliyor https://hizliresim.com/2vogrf

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Şu şekilde biri söylese tamam. Anca ''gOyUn mSnUZ?'' diyorlar. Zaten olsa bile yine 2070S fiyatlarında olacaktır aşağı yukarı 3070. Ayrıca Nvidia gelecek dedi, stok azlığından belki dediğin olabilir.

NvidiaTR Eylül de sizlerle dedi 3080 Referans için?
Referans için demiyor gpunun kendisinden bahsediyor referans kartlar amerikada satılıyor. Avrupada bile genelde erişemiyorsun.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Uygunsuz davranış
bu model tabi bulur, ben referansı diyorum. Adamlar referans max 5300 olur diyince dalga geçiyor @Rikka ve @toros
Kardeşim sen beyninden sıkıntılı mısın? Kim dalga geçiyor benim dediğim şey ''benim düşüncem 5300-5400 TL en az dedim. Senin akıl sağlığın yerinde değil.

:D Onlar hallerine gülsün kıyamam onlara gtx 660 la yetinsinler
Sen de olayı bilmeden bu yazı ne kıyamam onlara falan?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Kardeşim sen beyninden sıkıntılı mısın? Kim dalga geçiyor benim dediğim şey ''benim düşüncem 5300-5400 TL en az dedim. Senin akıl sağlığın yerinde değil.

Rapor edildi

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Bu foruma bilgilenmek için bir şeyler öğrenmek için giriyorum ama sizin gibi zihniyet yoksunları yüzünden tüm tadım kaçıyor.

T.P.G.

80+ Titanium

sadece sana yönelik anlama bunu dostum ben en son sizle tartıştığım için etiketledim, genel olarak.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
sadece sana yönelik anlama bunu dostum ben en son sizle tartıştığım için etiketledim, genel olarak.
Hayır tamam etiketliyorsun da dalga geçtiler nedir ? Algı yaratma insanların kafasında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,071
Son üye
omer980
Top Bottom