Neler Yeni

Öneri Rtx4050 laptop önerisi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Bütçe
26000
Dostlarım geçen hafta aldığım asus tuf rtx4050 laptop arızalı çıktığı için iade etmek zorunda kaldım maalesef şuan yeniden arayışa girdim asus modelini çok beğenmiştim ama zam gelmiş önerilerinizi bekliyorum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostlarım geçen hafta aldığım asus tuf rtx4050 laptop arızalı çıktığı için iade etmek zorunda kaldım maalesef şuan yeniden arayışa girdim asus modelini çok beğenmiştim ama zam gelmiş önerilerinizi bekliyorum
Değişim isteseydin keşke. Değiştirmek zorundaydılar.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Sendeki model ellerinde yoksa ve sen değişim istiyorsan sendeki cihaza muadil veya sendeki cihazdan iyi bir cihaz vermek zorundalar.
hepsiburadayı aradığım zaman bana stokta olmazsa mecbur iade diyip durdular ben de öncelikli değişim istiyorum dedim tekrar arayıp konuşayım mı şuan ürün kargoda satıcıya gidiyor

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
konudan biraz sapabilirim ama bende de aynı laptop var ne arızası çıktı merak ettim

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
Konuş ama iadeyi kabul ettiysen bir şey yapılır mı bilmiyorum.
iadeyi kabul etmedim zaten ürün onlara ulaşmadı hepsiburadayı arayıp değişim istiyorum dedim iade talebi açıp not eklediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

konudan biraz sapabilirim ama bende de aynı laptop var ne arızası çıktı merak ettim
cihaza görüntü gelmiyor hocam ses geliyor açıldığında ama görüntü yok asusu aradım ama yine olmadı teknik servise getirin dediler bios ekranına giriyor fakat windowsa girmiyor tekrardan temiz kurulum denedim yine olmadı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
iadeyi kabul etmedim zaten ürün onlara ulaşmadı hepsiburadayı arayıp değişim istiyorum dedim iade talebi açıp not eklediler
Sistem servise gitsin, cihaz dediğin gibiyse iade/değişim kararı çıkar zaten. Ondan sonra da illa iade diyorlarsa THH ye başvur fiyatlar arttı değişim yapmıyorlar vs diye.

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
cihaza görüntü gelmiyor hocam ses geliyor açıldığında ama görüntü yok asusu aradım ama yine olmadı teknik servise getirin dediler bios ekranına giriyor fakat windowsa girmiyor tekrardan temiz kurulum denedim yine olmadı
teşekkür ederim hocam ben mağazadan aldığım için kuruluydu her şey bir sorun yaşamadım mesela bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,743
Üyeler
166,077
Son üye
oytunocal
Top Bottom