Fatih Kumral
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Merhabalar ford connect araç alacaktık araca bakmayada gidiyoruz şuan ruhsatta kamyonet yazıyor ne gibi problemler olur?
vergisi fazla olur otobanda hız limiti binek araca 140 sa size 90 km olurMerhabalar ford connect araç alacaktık araca bakmayada gidiyoruz şuan ruhsatta kamyonet yazıyor ne gibi problemler olur?
bizde de doblo var oradan biliyorum az ceza yemedim o yüzdenMerhabalar ford connect araç alacaktık araca bakmayada gidiyoruz şuan ruhsatta kamyonet yazıyor ne gibi problemler olur?
pek anlamadımFord Connect Otomobil Mi Kamyonet Mi - Aracın Koltuk Sayısına Değil Kdv Indirimi Yapılabilmesi Için Kamyonet Panelvan Gözükmesi Gerekir. | Otomotiv Bilgi ve Kılavuzu
Ford Connect Otomobil Mi Kamyonet Mi. Connect k210s kombi yazıyor peki arkadaşlar bu duruma göre. Arkadaşlar 2008 model ford connect aracım var biraz önce dikkatimi çekti ruhsatta cinsi : Almayın kime satarlarsa satsınlar üreticileri yurt dışındada mı bu böyle bu araçlar ticari ve hafif ticari...otomobili.web.app
evet hocam fark ettim daha yeni sağolunbi problem olmaz kango doblo connet tarzı araçlar zaten kamyonet olarak geçiyor