Neler Yeni

rush rk136 mı rk 808 mi

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan

bu 2 klavye arasında git geldeyim bunlardan birine sahip olanlar ürün tecrübelerini aktarırlarsa veya bilenler öneride bulunursa iyi olur rgb benim için önemli bu arada muhtemelen rush alcam rk136 mı rk 808 mi karar veremedim

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney

bu 2 klavye arasında git geldeyim bunlardan birine sahip olanlar ürün tecrübelerini aktarırlarsa veya bilenler öneride bulunursa iyi olur rgb benim için önemli bu arada muhtemelen rush alcam rk136 mı rk 808 mi karar veremedim
Rk 808 de alt gr tuşu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varsa da ben göremedim

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rk 808 de alt gr tuşu yok

Varsa da ben göremedim
doğru yeni farkettim çok öneml değil ama bedne rk136 ya daha yakınım almak için sebep arıyorum :D ama aynı fiyata çok alternatif var bilmiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
rush gibi gibi dandik klavyelere o paraları vermeyin hocam bende kullandım arkadaşımdada vardı gerçekten dandikler https://www.n11.com/urun/rampage-ra...1o1HQtmGhocktGnFCUTeXhIavxQRHe3gaAre4EALw_wcB
bunu tavsiye ederim

bunu biliyormda ışık modları pek hoşuma gitmedi redragon iyi bi marka ama ben rgb manyağı denilenlerdenim bir tık
senin attıklarında rgb yokki bu arada rgb seviyorsan rush klavyelere girme

illa rgb istiyorsan bunu al incelemesinide çekmiştim bunlar piyasaya çekrar girmiş bu fiyatta başka klavye bakma direk al hem rgb bir klavye https://www.n11.com/urun/rampage-ra...1o1HQtmGhocktGnFCUTeXhIavxQRHe3gaAre4EALw_wcB

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
ayy çok özür dilerim. :dSDSDSDS Akakçe'de ilk amazon tr görünce yapıştırdım. Amazon tr de hungarian ın ne işi var ya
benim attığım link TR olarak en ucuzu

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
rush gibi gibi dandik klavyelere o paraları vermeyin hocam bende kullandım arkadaşımdada vardı gerçekten dandikler https://www.n11.com/urun/rampage-ra...1o1HQtmGhocktGnFCUTeXhIavxQRHe3gaAre4EALw_wcB
bunu tavsiye ederim

senin attıklarında rgb yokki bu arada rgb seviyorsan rush klavyelere girme

illa rgb istiyorsan bunu al incelemesinide çekmiştim bunlar piyasaya çekrar girmiş bu fiyatta başka klavye bakma direk al hem rgb bir klavye https://www.n11.com/urun/rampage-ra...1o1HQtmGhocktGnFCUTeXhIavxQRHe3gaAre4EALw_wcB

Gerçekten güzelmiş buda olabilir şuan favorim hatta ama rushı dandik yapan ne mesela ne gibi sorunları var

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Gerçekten güzelmiş buda olabilir şuan favorim hatta ama rushı dandik yapan ne mesela ne gibi sorunları var
tuşları çabuk aşınıyor tuş basma hissiyatı çok çabuk kayboluyor kötü bir his veriyor ışıklarının kalite çok düşük

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
Bu arada rapido plusta anti ghosting kaç tuşa kadar bi yerde giremedim de öyle bir bilgi

@M-Q^GÖKTÜRK şimdi gezerken turbox giantpeak diye bir klavyeye denk geldim baya iyi gibi turbox genelde ucuz ve kalitelidir diye biliyorum bu klavyede çok hoş duruyor ne diyorsun rapido plusmı bumu fiyat farkınıda ele alarak değerlendirebilirsen çünkü bu işten anladığın belli :D

Son düzenleme:
Top Bottom