Neler Yeni

Rust Gereksiz FPS Düşüklüğü

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Rust nedense sürekli gereksiz şekilde fps düşüyor, oyundan mı kaynaklı benden mi? Nasıl çözebilirim?

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Rust nedense sürekli gereksiz şekilde fps düşüyor, oyundan mı kaynaklı benden mi? Nasıl çözebilirim?
dostum kaç fps alıyorsun hangi durumlarda nerede düşüyor optimizasyonu sıkıntılı bir oyun bu arada ama sorduğum şeyleri söylersen yardımcı olabilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum kaç fps alıyorsun hangi durumlarda nerede düşüyor optimizasyonu sıkıntılı bir oyun bu arada ama sorduğum şeyleri söylersen yardımcı olabilirim belki
eğer loot alanlarında yada çatışmalarda falan düşüyorsa olabilir yada aylık sunucularda oynuyorsan çok fazla büyük ev olduğundna yaklaşınca falan onlara oda fps düşürüyor olabilir

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer loot alanlarında yada çatışmalarda falan düşüyorsa olabilir yada aylık sunucularda oynuyorsan çok fazla büyük ev olduğundna yaklaşınca falan onlara oda fps düşürüyor olabilir
İlk girdiğimde 80 felan alırken oynadıkça düşüyor, 30u geçemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,120
Üyeler
167,608
Son üye
serdarr
Top Bottom