Ne yaparken geldi acaba hemen indiricem bendeRusttan 600 liralık slim düştü oynarken. Bende çok şaşırdım ama bunu satmak istiyorum nerede satabilirim?
bynogame bizesat ama çok komisyon kesiyorRusttan 600 liralık slim düştü oynarken. Bende çok şaşırdım ama bunu satmak istiyorum nerede satabilirim?
Random düşüyo . Banada 20 tl lik item düştü 2 kere . Onun dışındakiler 3-4 tl falandı. Oyun 208 tl olunca çoğu skinin fiyatı yükseldi.Ne yaparken geldi acaba hemen indiricem bende
Hocam sadece etrafta geziniyordumdaha 10 saat oynamıştım bende şaşırdım ama çok düşük ihtimal galiba arkadaşlarımın 100 lerce saati var onlara düşmediNe yaparken geldi acaba hemen indiricem bende
Taktik için teşekkür ederim ama maalesef bu kadar vaktim yok komisyonu göze alıp sitelere satıcam galiba.Eğer zamanım var dersen skini Steam'da satıp %20 indirimli vs. olacak şekilde oyun gönderimi karşılığı nakit alabilirsin. Şahsen ben de bu yöntemi kullanıyorum bakiyemi nakite çevirmek için. Forumda ilan açabilirsin %20 indirimli oyun gönderilir tarzında.
ben en fazla 18 saat oynamışım banada çıkar belkiHocam sadece etrafta geziniyordumdaha 10 saat oynamıştım bende şaşırdım ama çok düşük ihtimal galiba arkadaşlarımın 100 lerce saati var onlara düşmedi
Taktik için teşekkür ederim ama maalesef bu kadar vaktim yok komisyonu göze alıp sitelere satıcam galiba.
Bilemiyorum istersen dene şansınıben en fazla 18 saat oynamışım banada çıkar belki