Neler Yeni

Rust sprey kontrolü teknikleri

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki Rust ile video çekenler hep spreyleri dümdüz gidiyor Rust oynuyanlar bilirki o oyunda sprey çok zor atılıyor herkes cidden makromu kulllanıyor bir tekniğimi var bilgilendirir misiniz?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki Rust ile video çekenler hep spreyleri dümdüz gidiyor Rust oynuyanlar bilirki o oyunda sprey çok zor atılıyor herkes cidden makromu kulllanıyor bir tekniğimi var bilgilendirir misiniz?
Hocam cs gibi aim sunucularına girmeniz gerek

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam CS için konuşmak gerekirse önce sprayin mantığını kavrayan. Nasıl hareket ettiğini görün ve ardından tam tersi şeklinde bir harita çıkartıp onu çalışın. Zamanla spray kontrolünüz gelişecektir.

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki Rust ile video çekenler hep spreyleri dümdüz gidiyor Rust oynuyanlar bilirki o oyunda sprey çok zor atılıyor herkes cidden makromu kulllanıyor bir tekniğimi var bilgilendirir misspray

ukn.gg haritasında spray denemesi yapabilirsin

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ukn.gg haritasında spray denemesi yapabilirsin
hocam çok denedim yani adam 4x sprey atıyor ak47 ile ya resmen saçmalık ben bilek olduğuna inanmıyorum kimsenin şahsen.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom