Psu nedir ?yakın zamanda (40 gün içerisinde ) RX470 alacağım ve xeon 3440 alacağım 230w psum var yeter mi yetmesse kaç watt psu lazım
Konu dışı olacak ama bende RX 470 kullanıyorum eğer tek DVI çıkışlı bir modelini alırsanız gg sorunlar basınızdan eksik olmayacaktır Mining gördüğü içinyakın zamanda (40 gün içerisinde ) RX470 alacağım ve xeon 3440 alacağım 230w psum var yeter mi yetmesse kaç watt psu lazım
Benim 300w 350 peak psuum vardı 50 Tane konu açtım herkes psu yetmez dedi Ve sonrasında GTX 750 Xeon 3450 gtx 750 ekran kartını aldım ve saçma şekilde hayvan gibi darboğaz yaptı bilgin olsunyakın zamanda (40 gün içerisinde ) RX470 alacağım ve xeon 3440 alacağım 230w psum var yeter mi yetmesse kaç watt psu lazım
Bomba desem uyarı yerim o yüzden dandik diyeceğim hocam yakın zamanda değiş 500w fsp marka bir PSU alçok kaliteli hocam (!) everest
kullanmayın hocamçok kaliteli hocam (!) everest
Sari sitede cooler master psu 600₺ Alınır mı?Bomba desem uyarı yerim o yüzden dandik diyeceğim hocam yakın zamanda değiş 500w fsp marka bir PSU al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermaltake evga MSI Asus xpg Asus gibi markalar al
Temiz ise testleri yapıldı ise alınır da kaç wSari sitede cooler master psu 600₺ Alınır mı?