Testlerini yaptır temiz çıkarsa kullan git bende rx480 aldım bu yaz, bir sorun çıkmadı testleri yaptırmıştım.RX 590 alacağım psikolojim bozuldu Facebook ve Letgo'da bile piyasa almış başını gitmiş neyse konumuza dönelim hala kullanıpta sorun yaşayan var mı?
mining olma olasılığı çok yüksekRX 590 alacağım psikolojim bozuldu Facebook ve Letgo'da bile piyasa almış başını gitmiş neyse konumuza dönelim hala kullanıpta sorun yaşayan var mı?
Öyle oyunlara da benim param yetmez zaten bakak olmadı 580 alacağım ya.yakin zamanda rx570 sattim guzel ekran karti cogu oyunu sorunsuz oynarsin yeni hogwarts legacy gibi oyunlarda sorun yasarsin sadece
malum siz ne yapacaginizi biliyorsunuz :dÖyle oyunlara da benim param yetmez zaten bakak olmadı 580 alacağım ya.
Hocam korsan tavsiye etmek forumda ban sebebi yorumunuzu düzeltin bide korsan oynamak istemiyorum kafam rahat oynamayacaksam hiç oynamam açarım tf veya cs mi o da bana yeter eyvallahımı çekerimkorsan oynarsin hocam xd
niye ban sebebi olsun? mesela 26 dil getirip türkçeyi koymayan spider man 2 oyununa para verene ban atılmalı bence.Hocam korsan tavsiye etmek forumda ban sebebi yorumunuzu düzeltin bide korsan oynamak istemiyorum kafam rahat oynamayacaksam hiç oynamam açarım tf veya cs mi o da bana yeter eyvallahımı çekerim