Neler Yeni

Amd ekran kartlarında sorun yaşayan var mı ?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
şu mantıklı değil mi 7600 alıp ekran kartı almasam biraz idare etse sonra 4070 supere geçerim diye düşünüyorum
Çok bi fark yok aralarında oc yapcaksan 7600 diye biliyorum o topa girme babalar gibi al pcni arkana yaslan 30 ocakta spiderman 2 de geliyormuş pc ye

CheckMateMaster

80+ Bronze
Dusunsene ekran karti aliyorsun para veriyorsun sorun olur mu diye sordurmak birakmak zorunda birakiyor , guncelleme geldiginde yapip yapmama arasinda kararsiz kaliyorsun hatalar olur mu vs diye . Sifir para verip aldigin urunde sorun olur mu diye dusundurenler sagolsun
en iyisi ben amd ekran kartına bulaşmıyım 7600 işlemci biraz idare eder ekran kartını daha sonra alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok bi fark yok aralarında oc yapcaksan 7600 diye biliyorum o topa girme babalar gibi al pcni arkana yaslan 30 ocakta spiderman 2 de geliyormuş pc ye
7600 ekran kartı var içinde şimdi amd ekran kartında sıkıntı çıktı ne yapıcam o yüzden sonra ekran kartını alırım

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
en iyisi ben amd ekran kartına bulaşmıyım 7600 işlemci biraz idare eder ekran kartını daha sonra alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

7600 ekran kartı var içinde şimdi amd ekran kartında sıkıntı çıktı ne yapıcam o yüzden sonra ekran kartını alırım
Sen bilirsin ekstra garanti vb durumuda var ki amd iyi bence

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
2 yıldır rx6600xt kullanıyorum yazılımsal donanımsal herhangibir sıkıntı çıkmadı.
Sıcaklık değerleride normal öyle herkesin abarttığı gibi kışın doğalgaza gerek kalmadı vs tamamen uydurma şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ümit Öztürk
bir sorun yaşamadım şuana kadar

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Fettah Özalp
Özelikle rx 7700 xt için sorun var mı?
hayatım boyunca amd kullandım ve hiç nvdia kullanmadım. ama şunu diyebilirim ki nvdia daha iyi. ama bu sorun yaşadığım anlamına gelmez zerre 1 kere hata ile karşılaşmadım beni hiç yarı yolda bırakmadı şuanda rx6700xt kullanıyorum amd kıraldır

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Neredeyse iki seneye yakin olucak imzadaki sistemi kurup kullanali driver sorunu son güncellemeye dek yaşamadım son güncellemede afmf2 geldiğinde bazı oyunlarda fps drop yiyordum hatta bazen oyunda çökme oluyordu ben driveri güncellerken ddu ile temiz kurulum yapmamıştım şimdiye dek boyle bir hata alınca ddu ile temiz kurulum sonrasi o hatalar kalmadı yani burda demek istediğim benim yapmış olduğum hata diyebilirim çünkü karta 2 senedir temiz kurulum yapmadan guncelliyordum böyle bisey olması normal diyebilirim :)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121