jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,295
bende ikisini bir çok oyunda deneyimledim büyüteç ile bakılmadığı sürece görülecek büyük bir fark yok bazı oyunlarda hala sorunlu ve dlss daha iyi çalışıyor fakat görüntü kalitesine geldiğimizde arada dediğim gibi birisi daha iyi diyecek kadar fark yok 7700xt çok iyi bir kart zaten fakat 9000 serisinden 9060xt 16gb varken tercih edilmemesi gerekli 7000 serisini artık umursamıyor amd nefret ediyorum ama yapacak bir şey yok.fsr4 ile dlss4 eşit falan değil. iki görüntü de canlı bizzat deneyimledim. dlss4 halen çok iyi fsr4 sadece daha iyi optimize iyileştirilmiş hali. fakat dls4 birebir aynı kalite de demek yanlış olur.
online oyun için amd kart alınır. rx7700xt ön plana çıkaran shader gücü kısmı.
rx9060xt shader = 2048
rx7700xt shader = 3456
rx9060xt, rx7700xt benzer performans vermesi de mimari ile alakalı. bir de rt performansı daha iyi tabii ki
online fps oyunu için yazılımsız kas gücü rx7700xt tercih ettiğim için halen pişman değilim![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 7800xt almıştım 7700xt vardı aklımda o derece sevgi duyuyorum kendisine ama dediğim gibi AMD eski kartlarını sevmiyor.bende ikisini bir çok oyunda deneyimledim büyüteç ile bakılmadığı sürece görülecek büyük bir fark yok bazı oyunlarda hala sorunlu ve dlss daha iyi çalışıyor fakat görüntü kalitesine geldiğimizde arada dediğim gibi birisi daha iyi diyecek kadar fark yok 7700xt çok iyi bir kart zaten fakat 9000 serisinden 9060xt 16gb varken tercih edilmemesi gerekli 7000 serisini artık umursamıyor amd nefret ediyorum ama yapacak bir şey yok.