Çözüldü✓ GIGABYTE RX 7700 XT ALINIR MI ?

dediğim gibi 7700xt yerine 9060xt daha mantıklı 7000 serisi artık 2. el harici alınmaz 9000 serisi öyle bir çıkış yaptı ki 7000 serisi yok oldu resmen 0 için.
hangisini almalıyım sence yardımcı olabilir misin rica etsem

9060xt 16gb alın hocam 7700xt RT li oyunlarda sorun yaratır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/sapphire...gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-55643?v=1.41.6 hem daha ucuz :D
konu da ki kart var bende.
online fps oyunu oynayacaksa rx7700xt çok daha mantıklı bi kart olur. rx9060xt göre.
hikayeli oyun solo ise rx9060xt fsr4 için belki alınabilir fakat ben solo hikaye oyun oynayacak olsam amd ekran kartı niye alayım dlss4 varken orası da ayrı bi konu . en güzel nvidia kartlar hikayeli oyunlarda. hemen hemen tüm oyunlara desteği var. amd pek de öyle değil
amd kartlar sırf online fps tarzı oyunlarda performansı için tercih ediyorum.

hangisini almalıyım sence yardımcı olabilir misin rica etsem
Sapphire alın geçin hocam soğutması gayet yeterli ekstra çok para vermeye gerek yok bu seri kartlarda

online fps oyunu oynayacaksa rx7700xt çok daha mantıklı bi kart olur. rx9060xt göre.
hikayeli oyun solo ise rx9060xt fsr4 için belki alınabilir fakat ben solo hikaye oyun oynayacak olsam amd ekran kartı niye alayım dlss4 varken orası da ayrı bi konu . en güzel nvidia kartlar hikayeli oyunlarda. hemen hemen tüm oyunlara desteği var. amd pek de öyle değil
20-22k arası önerebilceğin bir nvidia ekran kartı varmı acaba ? onada bir bakayım

fsr4 ile dlss4 eşit , 9060xt ile 7700xt performansı nerdeyse aynı 7700xt bir tık daha iyi fakat RT performansı , 16gb vram , fsr4 ve gelecek güncellemelerde alacağı bütün yenilikleri en iyi şekilde alacak bu yüzden 7000 serisi bir kartın artık 0 olarak alınmasının bir mantığı yok ve neden hikayeli oyunlar için AMD alınmasın ki ? dlss - fsr artık eşit , rt performansında amd toparladı e vram de bol driver sorunu zaten yok artık hiç bir neden göremiyorum.

Bu arada ben 4060 ti 8gbdan rx 7700 xt ye geçtim bidaha ekran kartı alacak olsam amd alacağımı sanmıyorum kesinlikle nvidia tarafı yazılım işini çözmüş uygalaması vs daha rahat kullanılır bi uygulama amdde hem uygulama kasıyordu hemde bazı oyunlarda ana menüde falan kasma oluyor sebepsiz şekilde ısınamadım

fsr4 ile dlss4 eşit , 9060xt ile 7700xt performansı nerdeyse aynı 7700xt bir tık daha iyi fakat RT performansı , 16gb vram , fsr4 ve gelecek güncellemelerde alacağı bütün yenilikleri en iyi şekilde alacak bu yüzden 7000 serisi bir kartın artık 0 olarak alınmasının bir mantığı yok ve neden hikayeli oyunlar için AMD alınmasın ki ? dlss - fsr artık eşit , rt performansında amd toparladı e vram de bol driver sorunu zaten yok artık hiç bir neden göremiyorum.
fsr4 ile dlss4 eşit falan değil. iki görüntü de canlı bizzat deneyimledim. dlss4 halen çok iyi fsr4 sadece daha iyi optimize iyileştirilmiş hali. fakat dls4 birebir aynı kalite de demek yanlış olur.
online oyun için amd kart alınır. rx7700xt ön plana çıkaran shader gücü kısmı.
rx9060xt shader = 2048
rx7700xt shader = 3456
rx9060xt, rx7700xt benzer performans vermesi de mimari ile alakalı. bir de rt performansı daha iyi tabii ki
online fps oyunu için yazılımsız kas gücü rx7700xt tercih ettiğim için halen pişman değilim :)

Geri