Garantili 3070 9250 TL verilir mi

ben 8.200 TL'ye kutulu ama garantisi olmayan inno3d ichill x4 3070 aldım garanti etiketi üstünde 10 dk furmark 71 derece sizde bu 8-9bin TL'ye temiz 3070 bulabilirsiniz ama aceleniz varsa o an en temizini almanız daha mantıklı
Garanti için kafadan 2 hafta geçecek o yüzden kendim göndermek istedim garantiye vs

Garanti için kafadan 2 hafta geçecek o yüzden kendim göndermek istedim garantiye vs
ama garantili olup olmadığını bilmiyoruz . mining gören kartlara işlem yapılmıyor garanti dışı kalıyor ve biz kesin yapılıp yapılmadığını bilmiyoruz . servisler kendi yazılımıyla kontrol ediyor . fatura tarihi ne zaman kartın

kart mining gördüyse garanti dışına çıkıyor daha garantisi dolmamış bir ürün 81 derece yüksek gibi geldi hotspot ve vram sıcaklığını kontrol edin . heaven benchmark testine sokun . ve kartta pas,korozyon var mı gözünüzle kontrol edin kartın içini koklayın sivi erimesi vs kokuyor mu yoksa sadece toz kokusu mu geliyor kontro edin. kart temizse garantiden bakımı yapılıp kullanılır fiyat
Bosta ve yükte sıcaklık değerlerine bakarım ve sizin dediğiniz gibi herseye bakarım baktım içime sinmedi en kötü msı olanını alırım

Bosta ve yükte sıcaklık değerlerine bakarım ve sizin dediğiniz gibi herseye bakarım baktım içime sinmedi en kötü msı olanını alırım
fatura tarihine bakın 15 eylül 2022 den sonraysa büyük ihtimalle mining yapılmamıştır o dönemden önce eth madenciliği bitti kartın sadece bakıma ihtiyacı olabilir onuda garantide yaptırırsınız ya da bilgisayarcılar 500-1000 TL'ye yapıyor.

fatura tarihine bakın 15 eylül 2022 den sonraysa büyük ihtimalle mining yapılmamıştır o dönemden önce eth madenciliği bitti kartın sadece bakıma ihtiyacı olabilir onuda garantide yaptırırsınız ya da bilgisayarcılar 500-1000 TL'ye yapıyor.
Tamamdır hocam akşama buradan haber edeceğim durumları

Fatura 04-2023 tarihli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri