Neler Yeni

RX 550 sistemde beyaz ekran çıkıyor

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Merhaba benim beyaz ekran diye bir sorunum var ve hala çözemedim. Oyun oynarken çok kısa süreliğine gelip gidiyor bu beyaz ekran rahatsız edici bir şey. Bazen oluyor her zaman olmuyor. Ben de DDU ile ekran kartı driverlerini kaldırıp WHQL sürücüsünü indirdim sorunum çözülmüştü. Ama güncelleme gelmiş AMD'ye 21.7.2 güncelleştirmesi normal uygulamasından güncelleştirdim. Ve beyaz ekran sorunu başladı tekrar. Ben 2 kere üst üste ekran kartı driverini mi indirdim? Böyle güncelleştirme gelince DDU ile eski driveri kaldırıp sitesinden mi indirmem gerek? Nasıl olacak bilmiyorum. Hatta bir arkadaştan bir cevap aldım, o da yaşıyormuş, sürücü hatası varmış. 1-2 güncelleştirme gelmiş gene çözülememiş. O yüzden beyaz ekran oluyormuş. Doğru mu? Sizde de var mı bu sorun?
  • Ekran kartı oyun oynarken sıcaklık değeri (en fazla): 74 C
  • İşlemci oyun oynarken sıcaklık değeri (en fazla): 73 C
  • Ekran kartı RX550 4 GB
  • İşlemci Ryzen 3 3100
  • 8 GB RAM
  • B450M A Pro Max anakart

rookie27

80+ Gold
Hocam öncelikle güvenli modda ddu ile sürücülerin hepsini temizleyin.
Ardından WHQL sürücüsünü kurun.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle güvenli modda ddu ile sürücülerin hepsini temizleyin.
Ardından WHQL sürücüsünü kurun.
Hocam zaten aynısını yaptım.DDU ile bütün sürücüleri kaldırıp WHQL sürücüsünü indirmiştim.Tekrardanmı yapmam gerek?

rookie27

80+ Gold
Hocam o zaman ben her güncelleme geldiğinde böyle mi yapmam gerek?Uğraştırıcı çünki.
Hocam güncelleme geldiği zaman güncelleme yapmayın kalsın öyle sıkıntı olmaz.
Bende RX560 kullanıyorum WHQL sürümünü indiridigimden beri gelen güncellemeleri yapmıyorum.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Bende RX560 kullanıyorum WHQL sürümünü indiridigimden beri gelen güncellemeleri yapmıyorum.
Hocam bu sadece WHQL sürümüne özelmi?O zaman tekrardan WHQL sürücüsünü indirip güncelleştirmeyeyim kolay gelsin.İyi geceler.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Hocam DDu ile ekran kartını kaldırıp Whql yi indirdim ama sorunum çözülmedi sürücülerden kaynaklanabiliyormudur sorun?

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Hocam DDu ile ekran kartını kaldırıp Whql yi indirdim ama sorunum çözülmedi sürücülerden kaynaklanabiliyormudur sorun?
Çoğu arkadaş sürücülerdende kaynaklı hata olabilir diyor.Kırılmalar beyaz ekranlar vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam daha önce bir sorun yokmuş güncellemeden sonra oldu ise büyük ihtimalle driver kaynaklı.
Hocam sizdede oluyor mu peki?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,840
Üyeler
161,150
Son üye
ozkann2
Top Bottom