K Kingggg21 80+ Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Cihat turan 20 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Asag yazmış: 'cooler master mwe 550w 80 guc kaynagi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Gigabyte hem daha ucuz hem de sanırsam daha iyi ama pek fikrim yok. Asus da alabilirsin sorun olmaz. Devamı için tıklayın... Mwe v2 psu da sıkıntısi var diye biliyorum performans a etki eder mi bilmiyorum ama Son düzenleme: 20 Eylül 2020
Asag yazmış: 'cooler master mwe 550w 80 guc kaynagi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Gigabyte hem daha ucuz hem de sanırsam daha iyi ama pek fikrim yok. Asus da alabilirsin sorun olmaz. Devamı için tıklayın... Mwe v2 psu da sıkıntısi var diye biliyorum performans a etki eder mi bilmiyorum ama
Asag 80+ Gold Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 6,770 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,862 Konum Kocaeli İsim Asag 20 Eylül 2020 #15 Kingggg21 yazmış: Mwe PSU da sıkıntısi var diye biliyorum performans a etki eder mi bilmiyorum ama Devamı için tıklayın... Hayır gayet iyi bir psu.
Kingggg21 yazmış: Mwe PSU da sıkıntısi var diye biliyorum performans a etki eder mi bilmiyorum ama Devamı için tıklayın... Hayır gayet iyi bir psu.