Ekran kartıyla açılmaz mı??? Güzel kafaYayın ekran kartıyla değil işlemciyle açılır ve işlemcin eski nesil olduğu için pek açabileceğini sanmıyorum.Birde 25 MBPS upload aldığınızın kanıtını gösterebilir misin? Çok şaşırdım öyle bir upload almanıza.
Açılır ancak o ekran kartıyla güzel bir yayın açılabileceğini sanmıyorum.Ekran kartıyla açılmaz mı??? Güzel kafa
Açılır işte , yükü ekran kartına verip Minecraft oynayacak arkadaş öbür konularına bakAçılır ancak o ekran kartıyla güzel bir yayın açılabileceğini sanmıyorum.
Valorant da açılır mı ? csgodan dolayı en düşük çözünürlük ve ayarlarda oynuyorum ?Açılır işte , yükü ekran kartına verip Minecraft oynayacak arkadaş öbür konularına bak
Valorantda tüm ayarları tek tek dene , optimizesi güzel olmadığından yüksek ayarlarda düşükten daha yüksek fps alabiliyorsun bazı sistemlerde mesela benim ki gibiValorant da açılır mı ? csgodan dolayı en düşük çözünürlük ve ayarlarda oynuyorum ?
720P 30 FPS açarsın bence.Arkadaşlar en düşük ayarlarda valorant yayını açmam mümkün mü sistem ve internetim ;
RX 560 TURBO OC 4GB
İ-5 3330 3GHZ
12 GB RAM
25 MBPS UPLOAD