Neler Yeni

Rx 560 oyun oynarken donuyor

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
Dostlar ben V2.5 sistem kullanıyorum ve yaklaşık 1 senedir bu sorun oluyor mesela cs oynarken rount başlarında bi donuyor ekran gidiyor sesler bi süre gelmeye devam ediyor sonra seslerde gidiyor ve reset atmadan düzelmiyor bazen bu sorun aralıksız 10 saat oyun oynasam bile olmuyor bazen 10 dk da bir oluyor neredeyse çözüm için herşeyi denedim: format , bios güncelleme, bios sıfırlama, hdd yerine ssd aldım, psu değiştirdim, termal macun yeniledim, kasayı temizledim, EKRAN KARTINI GARANTİYE GÖNDERDİM ve bi sıkıntı olmadığını söylediler yani dostlar bu şekilde ben bu sorunu baya uzun zamandır yaşıyorum lütfen artık biri yardımcı olsun.

SİSTEMİM:
RYZEN 3 1200
ASUS A320 M-R
CORSAİR 650 W 80+PLUS
CORSAİR 8 GB 2400 MHZ RAM
RX 560 4 GB O.C
TOSHİBA TR200 480 GB SSD

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fatih mehmet kaim
Yanlış Bilgilendirme
Dostlar ben V2.5 sistem kullanıyorum ve yaklaşık 1 senedir bu sorun oluyor mesela cs oynarken rount başlarında bi donuyor ekran gidiyor sesler bi süre gelmeye devam ediyor sonra seslerde gidiyor ve reset atmadan düzelmiyor bazen bu sorun aralıksız 10 saat oyun oynasam bile olmuyor bazen 10 dk da bir oluyor neredeyse çözüm için herşeyi denedim: format , bios güncelleme, bios sıfırlama, hdd yerine ssd aldım, psu değiştirdim, termal macun yeniledim, kasayı temizledim, EKRAN KARTINI GARANTİYE GÖNDERDİM ve bi sıkıntı olmadığını söylediler yani dostlar bu şekilde ben bu sorunu baya uzun zamandır yaşıyorum lütfen artık biri yardımcı olsun.

SİSTEMİM:
RYZEN 3 1200
ASUS A320 M-R
CORSAİR 650 W 80+PLUS
RX 560 4 GB O.C
TOSHİBA TR200 480 GB SSD
Driveri sil yeniden yukle en sonkini yada termal macun yenile

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KARDESİM YORUM ATMAK İÇİN YORUM ATMAYIN KONUYU OKURMUSUN?
bios güncelleme, bios sıfırlama, hdd yerine ssd aldım, psu değiştirdim, termal macun yeniledim, kasayı temizledim, EKRAN KARTINI GARANTİYE GÖNDERDİM ve bi sıkıntı olmadığını söylediler

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
KARDESİM YORUM ATMAK İÇİN YORUM ATMAYIN KONUYU OKURMUSUN?
bios güncelleme, bios sıfırlama, hdd yerine ssd aldım, psu değiştirdim, termal macun yeniledim, kasayı temizledim, EKRAN KARTINI GARANTİYE GÖNDERDİM ve bi sıkıntı olmadığını söylediler
oyun içi kullanımlar nasıl? ve tüm oyunlarda mı donuyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: wien

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
cs go da ekran kartıyla işlemci neredeyse aynı kullanıyor ve tüm oyunlarda sorun bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı oc li diye belki darboğaz olabilir kontrol et istersen
Dar boğaz yok sistemde çoğu yüksek grafikli oyunlardada ekran kartı %100 işlemcide % 50 civarlarında kullanıyor

HopeAfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut :D

SİSTEMİM:
RYZEN 3 1200
ASUS A320 M-R
CORSAİR 650 W 80+PLUS
RX 560 4 GB O.C
TOSHİBA TR200 480 GB SSD
öneri 1-
Güç seçeneklerinden yüksek performansa al. Ekran kapanma ve uyku süresini hiçbir zaman yap.

öneri 2-
AMD Radeon Driver ları güncelle

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
öneri 1-
Güç seçeneklerinden yüksek performansa al. Ekran kapanma ve uyku süresini hiçbir zaman yap.

öneri 2-
AMD Radeon Driver ları güncelle
driverlerim güncel şimd ise ekran kapanma süresini hiçbir zaman yaptım bakalım olacakmı güç seçeneği olarak amd ryzen balanced kullanıyorum

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
driverlerim güncel şimd ise ekran kapanma süresini hiçbir zaman yaptım bakalım olacakmı güç seçeneği olarak amd ryzen balanced kullanıyorum
balanced değil yüksek performans kullanın hocam

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
yok sorun devam ediyor

MR. Salieri

80+ Bronze
Sorun işlemci veyahut SSD'de.anakart, ram, psu ekran kartı bunlarda sorun olma imkanı yok.

wien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
wieN
İlgilendiği Kategoriler
csgo
Top Bottom