Neler Yeni

RX 570 4GBOC ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Gençler AMD kartları genelde daha yüksek sıcaklıklarda çalışıyormuş, ben RX570 4GBOC almayı düşünüyorum ama sıcaklık problem olur mu ? Alternatiflere yöneliyim mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ekrem Bakırcı
Hayır bir sorunu yok yalnız yine de kasa havalandırmasını iyi yapın.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amd olarak tek fanlıları yani ıtx modellerini tercih etmemeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır. Onlar birazcık daha fazla ısınıyor ama soğutma işi iyiyse sıkıntı yaşatmaz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gençler AMD kartları genelde daha yüksek sıcaklıklarda çalışıyormuş, ben RX570 4GBOC almayı düşünüyorum ama sıcaklık problem olur mu ? Alternatiflere yöneliyim mi ?
MSI armor, Sapphire pulse, asus dual gibi giriş modelleri biraz sıcaktır ama çalışma sorunu olmuyor, MSI gaming x, Sapphire nitro+, asus rog strix gibi modeller daha iyi soğur genelde. tabii kasa havalandırması çok önemli yoksa kart cayır cayır yanabilir :D. bendeki sapphire pulse rx 580 ile öyle bir durum yaşamıştım bir ara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Ali Çelik
sıcaklık sorunu yaşarsanız eğer zaten fan ayarı yapar geçersiniz 75 dereceyi bulan kartlar yükte özel fan ayarı yaptım 65 i pek geçtiğini görmedim açıkcası

Top Bottom